Çeşmealtı Windsurf Ve Yelken Kulübü yorumlar

Çeşmealtı Windsurf Ve Yelken Kulübü yakın Yali Caddesi, Denizli Mahallesi, Urla, Izmir, Aegean Region, 35450

  • Adres: Denizli, No:, Yalı Cd. No:63, 35430 Urla/İzmir, Türkiye
  • Web sitesi: cesmealtiwindsurf.com
  • Enlem, Boylam: 38.3863316, 26.7572739

Çeşmealtı Windsurf Ve Yelken Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çeşmealtı Windsurf Ve Yelken Kulübü yorumlar

Her yaş grubu için temel windsurd ve yelken eğitimi alabileceğiniz, konusunun uzmanı güvenilir ekibe teşekkürler. 12 yaşındaki çocuğum daha ilk derste tüm temel hareketleri öğrenerek motivasyon kazandı. ✔️

Ruzgar sorfunu ogrendigimiz yer. Fiyatlar baska yerlere gore (orn foca) biraz daha pahali olsa da lokasyon ve cevre normal diyebiliriz. Egitmenler cok genc ama isin ustasi. Eger merakiniz varsa dersleri almanizi kesinlikle tavsiye ederiz, cok eglenceli.

Windsurf veya Laser tipi yelkenli eğitimi almak/ekipman kiralamak için olabilecek en güzel yerlerden biri, fiyatları da diğer kulüplere kıyasla oldukça uygun.

2023-09-25 Ayşe

Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul'dan her yaş grubu için temel windsurf ve yelken eğitimi aldık. Konusunun uzmanı güvenilir bir ekibe teşekkürler. 12 yaşındaki çocuğumuz ilk derste tüm temel hareketleri öğrenerek motivasyon kazandı.

2023-09-25 Ahmet

Bu yerde rüzgar sörfü öğrendik. Fiyatlar biraz daha pahalı olsa da (örneğin Foca'ya göre) lokasyon ve çevre normal. Eğitmenler genç ama işin ustası. Merakınız varsa dersleri almanızı kesinlikle tavsiye ederim, çok eğlenceli.

2023-09-25 Fatma

Windsurf veya Laser tipi yelkenli eğitimi almak veya ekipman kiralamak için en güzel yerlerden biri. Fiyatları diğer kulüplerle kıyaslandığında oldukça uygun.

2023-10-10 Mehmet

Yıllardır windsurf yapıyorum ve çeşitli kulüplerde eğitim aldım. Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul, en iyi deneyimlerimden biri oldu. Eğitmenler harika, hizmet kalitesi yüksek ve fiyatlar makul.

2023-10-15 Zeynep

Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul'da windsurf eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler ilgili ve bilgiliydi, ekipmanlar kaliteli ve fiyatlar da uygun.

2023-10-20 Ali

Bu okulda windsurf eğitimi aldım ve çok keyifliydi. Eğitmenler genç ve enerjikti, sıcak bir ortam vardı ve fiyatlar da uygun.

2023-10-25 Gülay

Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul'un eğitim hizmetinden faydalandım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler işlerinin ehli ve fiyatlar da muadillerine göre oldukça uygun.

2023-10-30 Hakan

Bu kulüpte windsurf eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler genç ve profesyoneldi, hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun.

2023-11-04 Derya

Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul'da yelkenli eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler uzman ve ilgiliydi, ekipmanlar kaliteli ve fiyatlar uygun.

2023-11-09 Ömer

Bu kulüp, windsurf eğitimi almak için harika bir yer. Eğitmenler genç ama işin ustası. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-14 Emine

Çeşmealtı Windsurf ve Yelken Kulübü Okul harika bir yer. Eğitmenler kaliteli eğitim veriyor ve fiyatlar çok uygun.

2023-11-19 Mehmet

Bu kulüpte windsurf eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler profesyonel ve ilgiliydi, hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çeşmealtı Windsurf Ve Yelken Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?