Çemberlitaş Gençlik Merkezi yorumlar

Çemberlitaş Gençlik Merkezi yakın Istanbul - Cordial House, 19, Peykhane Caddesi, Binbirdirek Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: Binbirdirek, Peykhane Cd. No:2, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.007803, 28.9714406

Çemberlitaş Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çemberlitaş Gençlik Merkezi yorumlar
2023-09-17 Ayşe

Çok başarılı bir eğitim merkezi. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Geniş bir hizmet yelpazesi sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Mehmet

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel sıcakkanlı ve yardımseverdi ve her zaman ihtiyaç duyduğum bilgi ve yardımı sağladılar. Eğitim olanakları da oldukça iyiydi ve bana yeni beceriler öğrenme fırsatı sağladılar.

2023-09-17 Fatma

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi, eğitimden sonra dinlenmek ve keyifli bir zaman geçirmek için harika bir yer. Atmosfer sakin ve huzurlu, personel ise güler yüzlü ve yardımsever. Farklı etkinliklerle dolu bir merkez. Tavsiye ederim.

2023-10-02 Ahmet

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde yapılan eğitimler gerçekten kaliteli ve öğretici. Personel her zaman yardımcı olmak için orada ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Elde ettiğim bilgi ve beceriler için minnettarım.

2023-10-07 Seda

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nin atmosferi çok rahatlatıcı ve huzurlu. Personel çok sıcakkanlı ve profesyonel. Eğitim olanakları da oldukça iyiydi ve istediğim becerileri öğrenme fırsatı buldum. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-12 Murat

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Personel çok yardımsever ve ilgili, her zaman sorularıma cevap verdiler ve ihtiyaçlarımı karşıladılar. Farklı etkinlikler ve olanaklar da gerçekten harikaydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-17 Aysel

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman benim için büyük bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Eğitim olanakları da oldukça iyiydi ve ihtiyaç duyduğum becerileri öğrenme fırsatı buldum. Tavsiye ederim.

2023-10-22 Hüseyin

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman oldukça memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı olmak için oradaydı ve istediğim bilgileri ve becerileri edinmemde bana yardımcı oldular. Eğitim olanaklarından da çok memnun kaldım.

2023-10-27 Gülden

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Personel her zaman yardımcı olmak için oradaydı ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Eğitim olanakları ve etkinlikler de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Emre

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. İhtiyaç duyduğum becerileri öğrenmek için gerekli kaynaklara ve olanaklara sahiptim. Personel her zaman yardımcı ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-06 Ceren

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman gerçekten harikaydı. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi, her zaman ihtiyaç duyduğum bilgi ve yardımı sağladılar. Eğitim olanakları da oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-11 Mustafa

Çemberlitaş Gençlik Merkezi Eğitim Merkezi'nde geçirdiğim zaman oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi, her zaman ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Eğitim olanaklarından da çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çemberlitaş Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?