Cebeci Sürücü Kursu yorumlar

Cebeci Sürücü Kursu yakın Cemal Gürsel Caddesi, Fakülteler Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06590

  • Adres: Fakülteler, Cemal Gürsel Cad. 77/2, 06590 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 363 38 77
  • Enlem, Boylam: 39.9310309, 32.8749966

Cebeci Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cebeci Sürücü Kursu yorumlar

Çok kaliteli bir sürücü kursu. Dersler uygunluğuma göre ayarlandı ve tüm süreçte bana yardımcı oldular. Önceden herhangi bir sürüş deneyimim olmamasına rağmen Halim hoca ile yaptığımız dersler sayesinde ilk girişimde sınavı geçtim. … Daha fazla

Ankara’nın önde gelen sürücü kurslarından bir tanesi. Direksiyon derslerim müsait zamanlarıma göre ayarlandı ve ilk sınavımda geçtim. Çok ilgili ve alakalılar. Çok teşekkür ederim.

Ankara’nın en iyi sürücü kurslarından birisi uzman kadrosu ile son derece kalitede hizmet vermektedir

2023-09-25 Ayşe

Çok kaliteli bir sürücü kursu. Dersler uygunluğuma göre ayarlandı ve tüm süreçte bana yardımcı oldular. Önceden herhangi bir sürüş deneyimim olmamasına rağmen Halim hoca ile yaptığımız dersler sayesinde ilk girişimde sınavı geçtim. Çok memnun kaldım.

2023-09-25 Mehmet

Ankara’nın önde gelen sürücü kurslarından bir tanesi. Direksiyon derslerim müsait zamanlarıma göre ayarlandı ve ilk sınavımda geçtim. Çok ilgili ve alakalılar. Çok teşekkür ederim.

2023-09-25 Fatma

Ankara’nın en iyi sürücü kurslarından birisi uzman kadrosu ile son derece kalitede hizmet vermektedir

2023-10-10 Mustafa

Böyle bir sürücü kursu arıyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem eğitmenler çok deneyimli hem de teorik dersler çok etkili. Başarıyı garantiliyorlar.

2023-10-15 Zeynep

Çalışanlar çok anlayışlı ve yardımcı. İlk başta sürüşle ilgili bazı problemler yaşıyordum, ancak eğitmenim çok sabırlıydı ve bana kesinlikle bilgi ve güvendirerek her adımda yardımcı oldu. Kendimi güvende hissettiğim bir sürücü kursu.

2023-10-20 Ahmet

Sürücü kursu deneyimim oldukça olumlu oldu. Eğitmenler ve çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımcı. Eğitim süreci boyunca hiçbir sorun yaşamadım ve çok kısa sürede sürüş yeteneklerimi geliştirdim.

2023-10-25 Emine

Her şey için teşekkür ederim. Sürücü kursu deneyimim gerçekten çok pozitifti. Eğitmenim hiçbir zaman acele etmedi ve tüm sorularımı sabırla cevapladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Ali

Sürücü kursunda alınan eğitim oldukça kaliteliydi. Hem teorik dersler hem de uygulamalı sürüş dersleri çok açıklayıcı ve etkiliydi. Sınavı geçmek için gerekli olan becerileri kazandım ve şimdi kendine güvenen bir sürücüyüm.

2023-11-04 Hatice

Sürücü kursunda çok iyi bir deneyim yaşadım. Derslerin düzeni ve hocanın öğretme yöntemi benim için çok etkili oldu. Kendimi güvende hissederek sürmeyi öğrendim ve bu kursu herkese tavsiye ederim.

2023-11-09 Hüseyin

Tüm süreç boyunca çok memnun kaldım. İhtiyaçlarım dikkate alındı ve dersler planlanırken esneklik sağlandı. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımcı oldu. Sürücü kursunun kalitesinden çok etkilendim.

2023-11-14 Gül

Sürücü kursu atmosferi gerçekten harikaydı. Çalışanlar samimi ve yardımcıydı. Sürecin her adımında destek aldım ve sonuçta sınavı geçmeyi başardım. Çok teşekkür ederim.

2023-11-19 Murat

Sürücü kursunda geçirdiğim zaman oldukça eğitici ve keyifliydi. Eğitmenim sabırlı ve bilgiliydi. İyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cebeci Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?