Caria Restaurant

Caria Restaurant yakın STARBUCKS, 39 Sokak (BAR Street), Tepe, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Tepe, Barbaros Cd. No:251, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 412 15 51
  • Enlem, Boylam: 36.8531637, 28.276756

Caria Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Caria Restaurant yorumlar

Balık ve kalamar çok güzeldi. Çalışanlar ilgiliydi. Tam bir fiyat performans mekanı diyebilirim. Fiyatlar makul ve konum çok güzel. Önceden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. Yer bulamayabilirsiniz. Daha fazla

Üç kişi toplam 2 bin liralık hesap ödedik bence gayet uygundu (2çupra, deniz ürünleri tabağı, mantar graten, karides salatası) hepsi çok lezzetliydi ama şu çok daha güzeldi diyemicem hepsi gerçekten çok güzeldi. Personel güler yüzlü, ilgili çok memnun kaldık. Sadece servis gecikmeliydi, yemekleri baya bekledik. Nazarlık olsun. Daha fazla

Çok memnun kaldık, kalamar ve yenilen balık çok iyiydi. Fiyat uygun. Çalışanlar Güler yüzlü. İkizlere teşekkürler.Konum herkese uyacak bir yer rezervasyon yapmadan boş yer bulmak zor, Ali beyin mekanın sahibi olarak gelip misafirlerini … Daha fazla

2023-09-18 Ali

Balık ve kalamar çok güzeldi. Çalışanlar ilgiliydi. Tam bir fiyat performans mekanı diyebilirim. Fiyatlar makul ve konum çok güzel. Önceden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. Yer bulamayabilirsiniz.

2023-09-18 Ayşe

Üç kişi toplam 2 bin liralık hesap ödedik bence gayet uygundu (2 çupra, deniz ürünleri tabağı, mantar graten, karides salatası) hepsi çok lezzetliydi ama şu çok daha güzeldi diyemicem hepsi gerçekten çok güzeldi. Personel güler yüzlü, ilgili çok memnun kaldık. Sadece servis gecikmeliydi, yemekleri baya bekledik. Nazarlık olsun.

2023-09-18 Mehmet

Çok memnun kaldık, kalamar ve yenilen balık çok iyiydi. Fiyat uygun. Çalışanlar Güler yüzlü. İkizlere teşekkürler. Konum herkese uyacak bir yer rezervasyon yapmadan boş yer bulmak zor, Ali beyin mekanın sahibi olarak gelip misafirlerini

2023-10-03 Fatma

Mekanın atmosferi çok güzeldi. Yemeklerin hepsi lezzetliydi. Personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-08 Ali

Mekanın dekorasyonu ve ambiyansı çok hoştu. Servis hızlıydı ve çalışanlar hep güleryüzlüydü. Fiyat olarak da çok uygun bir yer. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Zeynep

Harika bir deneyimdi. Yemeklerin lezzeti muhteşemdi. Personel çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Ahmet

Fiyatlar biraz pahalıydı ancak yemeklerin kalitesi buna değdi. Çalışanlar çok profesyonel ve ilgiliydi. Mekanda hoş bir atmosfer vardı. Tekrar giderim.

2023-10-23 Elif

Servis biraz yavaştı ancak yemekler lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Mekanın dekorasyonu çok güzeldi. Personel de ilgiliydi. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-28 Okan

Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar makul seviyedeydi. Ancak servis biraz yavaştı. Mekanın konumu da çok güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Sevgi

Yemeklerin lezzetine bayıldık. Fiyatlar da uygun. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Mekanın atmosferi de çok hoştu. Tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-07 Cem

Mekanda rezervasyonsuz yer bulmak zor olabilir, bu yüzden önceden rezervasyon yapmanızı öneririm. Ancak yemeklerin lezzeti ve fiyat performansı harikaydı. Çalışanlar da çok ilgiliydi.

2023-11-12 Nazlı

Mekanın atmosferi çok güzeldi ve yemeklerin lezzeti de harikaydı. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Bunun dışında her şey çok iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Caria Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?