Cappadocia Tours & Hot Air Balloons yorumlar

Cappadocia Tours & Hot Air Balloons yakın Flintstone, Müze Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Müze Cd. No:46, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 457 23 95
  • Web sitesi: cappadociaballoontours.net
  • Enlem, Boylam: 38.6443134, 34.8332611

Cappadocia Tours & Hot Air Balloons, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cappadocia Tours & Hot Air Balloons yorumlar

Amazing and unforgettable experience on the Cappadocia balloons. The team were fantastic, arranging transport from our hotel straight to the site, and thereafter transport back to our hotel - this made it a seamless, stress-free experience … Daha fazla

This has to be on everyone’s bucket list. Arrive at the take off site around 5 a.m. These beautiful balloons are handled by expert controllers. Can hold approximately 16 people in one basket. A lot of safety measures and precautions … Daha fazla

Wonderful experience! They flawlessly arranged our trip to Cappadocia along with scoring us tickets for the balloon ride. Tour guides were extremely pleasant and knowledgeable. In short the best service ever from start to end. Thank you for helping us create best memories for a life time! Daha fazla

2023-09-20 Ebru

Harika ve unutulmaz bir deneyim yaşadık. Ekip, otelimizden bizi alıp doğrudan mekana götürerek ve daha sonra tekrar otelimize dönüş yaparak her şeyi mükemmel şekilde düzenledi. Bu, sorunsuz ve stresiz bir deneyim yaşamamızı sağladı.

2023-09-20 Murat

Bu kesinlikle herkesin yapılması gereken bir deneyim. Yaklaşık saat 5'te kalkış noktasına gelirsiniz. Bu güzel balonlar uzman kontrolörler tarafından yönetiliyor. Bir sepete yaklaşık 16 kişi alabiliyorlar. Birçok güvenlik önlemi ve önlem var.

2023-09-20 Ayşe

Harika bir deneyimdi! Balon yolculuğu için bize yardımcı olmak için kusursuz bir şekilde Cappadocia gezi düzenlemelerimizi yaptılar. Tur rehberleri son derece hoş ve bilgiliydi. Kısacası, baştan sona kadar en iyi hizmet. Bize ömür boyu en iyi anıları oluşturduğumuz için teşekkür ederiz!

2023-10-05 Ali

Harika deneyim. Seyahat Acentesi'nde önceden rezervasyon yaptırdık. Çalışanlar son derece yardımseverdi ve bize konaklama konusunda çok yardımcı oldular. Cappadocia'yı ziyaret etmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Fatma

Harika bir balon yolculuğu deneyimi. Personel çok yardımcı oldu ve her şey sorunsuz ilerledi. Gurur verici ve mutluluk dolu bir deneyim oldu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Muhteşem bir deneyimdi. Balon yolculuğu için Seyahat Acentesi ile çalışmaktan çok memnun kaldık. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Cappadocia'yı ziyaret etmek isteyenlere tavsiye ederim.

2023-10-20 Aysel

Beklentilerimi aştı. Balon yolculuğu için Seyahat Acentesini tercih ettim ve pişman olmadım. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Harika bir deneyim yaşadık. Teşekkür ederim!

2023-10-25 Ahmet

Seyahat Acentesi ile yaptığımız Cappadocia balon yolculuğu inanılmazdı. Ekibimiz, otelimizden doğrudan mekana ulaşımın düzenlenmesi ve daha sonra otelimize geri ulaşımın sağlanması konusunda harikaydı - bu, sorunsuz, stressiz bir deneyim yaşamamızı sağladı.

2023-10-30 Kemal

Muhteşem bir deneyim. Seyahat Acentesi, Cappadocia gezimizi mükemmel bir şekilde düzenledi ve balon yolculuğu için bize biletlervesinlikle en iyi hizmeti sağladılar. Tur rehberleri son derece hoş ve bilgiliydi. Baştan sona en iyi hizmet için teşekkürler. Bize ömür boyu en iyi anıları yaratmamızda yardımcı oldunuz!

2023-11-04 Gül

Harika bir deneyim. Seyahat Acentesinde rezervasyon yaparken her şeyi düşündük. Çalışanlar son derece yardımcı oldu ve bize en iyi deneyimi yaşatmak için ellerinden geleni yaptılar. Son derece memnun kaldık.

2023-11-09 Gökhan

Harika bir deneyim. Seyahat Acentesinde rezervasyon yaptırdık ve her şey mükemmel oldu. Personel çok yardımcı oldu ve balon yolculuğumuz sorunsuz şekilde gerçekleşti. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-14 Sıla

Harika bir deneyim yaşadık. Seyahat Acentesi'nde balon yolculuğu için rezervasyon yaptırdık. Personel son derece yardımcı oldu ve her şey sorunsuz ilerledi. Cappadocia'yı ziyaret etmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cappadocia Tours & Hot Air Balloons?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?