Cappadocia Home Cooking yorumlar

Cappadocia Home Cooking yakın Ayvalı, Ayvalı Köyü, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50420

  • Adres: Ayvalı Köyü Yolu, 50400 Ayvalı/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 537 340 80 79
  • Web sitesi: cappadociahomecooking.com
  • Enlem, Boylam: 38.5501476, 34.870254

Cappadocia Home Cooking, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cappadocia Home Cooking yorumlar

We stumbled across this home cooking experience by chance, and it turned out to be our best experience in Cappadocia, even better than the hot air ballooning. That’s probably because we didn’t have very high expectations, so I hope I don’t … Daha fazla

Brilliant experience with Tolga and his family. They were all so welcoming and really treated us exceptionally well. His home is gorgeous and the food was delicious and easy to follow. We’ll definitely be cooking some of the dishes again!! Daha fazla

What can I say?? The most AMAZING experience! Tolga and his family welcomed us in the most beautiful way. We felt immediately at home. We cooked together, we talked and we learned so much about each other. This was absolutely our highlight … Daha fazla

2023-09-18 Fatma

Cappadocia Home Cooking Restoran'da en iyi deneyimi yaşadık. Sıcak hava balonculuğundan bile daha iyiydi. Çok yüksek beklentilerimiz olmadığı için olabilir, umarım çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamam.

2023-09-18 Mehmet

Tolga ve ailesi ile harika bir deneyim yaşadık. Hepsi çok misafirperver davrandılar ve bize gerçekten özel davrandılar. Tolga'nın evi harika ve yemekler lezzetli ve kolay yapılabiliyordu. Kesinlikle bazı yemekleri tekrar yapacağız!!

2023-09-18 Ayşe

Ne diyebilirim?? En HARİKA deneyim! Tolga ve ailesi bizi en güzel şekilde karşıladılar. Hemen evimizde hissettik. Birlikte yemek pişirdik, konuştuk ve birbirimiz hakkında çok şey öğrendik. Bu kesinlikle en iyi deneyimimizdi!

2023-10-08 Hatice

Cappadocia Home Cooking Restoran'ı arkadaşlarımdan duydum ve gerçekten harika bir deneyimdi. Yemekler mükemmeldi ve sunumları çok güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Murat

Bura ile ilgili öyle kötü şeyler duydum ki gitme konusunda tereddüt ettim. Ancak gittiğimde her şeyin doğru olduğunu gördüm. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da makul. Hizmet de harikaydı.

2023-10-18 Emine

Cappadocia Home Cooking Restoran'da çok güzel bir akşam geçirdik. Çalışanlar çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Yemekler lezzetliydi ve ortam da çok güzeldi. Harika bir deneyimdi.

2023-10-28 Güler

Bu restoranı etkinlikler sırasında keşfettik. Orada yemek yemek gerçekten beklediğimizden daha iyi bir deneyim oldu. Çok güzel bir restoran.

2023-11-02 Ebru

Cappadocia Home Cooking Restoran'da geçirdiğimiz akşamdan çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve atmosfer harikaydı. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Hüseyin

Bu restoranda kesinlikle kötü bir deneyim yaşamadık. Her şey çok iyiydi ve çalışanlar da çok yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar gideceğim

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cappadocia Home Cooking?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?