CANIFORNIA DOG HOTEL yorumlar

CANIFORNIA DOG HOTEL yakın İstikbal Caddesi, Çelebi Mahallesi, Güzelbahçe, Izmir, Aegean Region, 35310

  • Adres: Çelebi, İstikbal Cd. No:92, 35310 Güzelbahçe/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 234 34 05
  • Web sitesi: canifornia.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.3683242, 26.8917484

CANIFORNIA DOG HOTEL, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
CANIFORNIA DOG HOTEL yorumlar

Üç senedir oğlumuz Odie'yi gözümüz kapalı emanet ettiğimiz, her seferinde mutlu ve heyecanlı bırakıp, mutlu teslim aldığımız tertemiz köpek otelimiz. Haktan Bey başta olmak üzere her sorumuza her seferinde yanıt veren, en acil … Daha fazla

Personel zayıf,çok bilgili değiller.Ama genel anlamda başarılı bir müessese.Çok sayıda köpek var ,fakat personel sayısı buna göre çok az .İki farklı oda tipi var,ayrıca kamera isterseniz 40 TL gibi fahiş bir ücret karşılığında kameralı odalarda var.Günlük büyük oda fiyatı ,mama hariç 250 TL .

2023-09-30 Ayşe

Üç senedir oğlumuz Odie'yi gözümüz kapalı emanet ettiğimiz, her seferinde mutlu ve heyecanlı bırakıp, mutlu teslim aldığımız tertemiz köpek otelimiz. Haktan Bey başta olmak üzere her sorumuza her seferinde yanıt veren, en acil durumlarımızda bile bize yardımcı olan bir personel bulunuyor. Odie, oradayken bize düşen sadece düşünmek. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Otelin personelleri çok ilgili ve güler yüzlü. Köpeklerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Otelin genel olarak temiz olduğunu söyleyebilirim. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin kalitesi buna değiyor.

2023-10-20 Zeynep

Ücretsiz servisleri, kaliteli ürünleri ve hijyenik ortamı ile Canifornia Dog Hotel, köpeğinizi başka bir yerde bırakmak istemeyeceğiniz bir yerdir. Personelleri çok ilgili ve profesyoneldir.

2023-10-25 Ahmet

Köpeğimi bir hafta boyunca burada bıraktım ve çok memnun olarak geri aldım. Otelin personeli çok canayakın ve köpeğimi çok iyi bakmışlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Cem

Köpeğim burada 3 gün kaldı ve çok mutlu şekilde geri geldi. Otele götürdüğümde personel ilgili bir şekilde karşıladı ve benimle detaylı bir şekilde bilgi paylaştılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Nur

Canifornia Dog Hotel, köpek otelcilik sektöründe öncü bir kuruluş. Personelleri deneyimli ve profesyonel. Köpeğinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Odalar temiz ve hijyenik. Kesinlikle memnun kalacağınız bir yer.

2023-11-19 Selin

Burada köpeğimi bıraktığım süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Personel ilgili ve iyi bir şekilde bakıyorlar. Temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? CANIFORNIA DOG HOTEL?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?