Çanakkale Deniz Müzesi yorumlar

Çanakkale Deniz Müzesi yakın Naval Museum, Çarşı Caddesi, Fevzipaşa, Fevzipaşa Mahallesi, Çanakkale Merkez, Canakkale, Marmara Region, 17000

  • Adres: Fevzipaşa Mahallesi Yalı Caddesi, Çimenlik Sk., 17100 Çanakkale, Türkiye
  • Telefon: +90 286 213 17 30
  • Web sitesi: canakkalemuze.dzkk.tsk.tr
  • Enlem, Boylam: 40.1475135, 26.3992667

Çanakkale Deniz Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çanakkale Deniz Müzesi yorumlar

Dışarıdan göründüğü gibi sadece eski toplara, mayınlara bakar sonra Nusret Mayın gemisini gezer çıkarız diyorduk ama yaklaşık 3 saat ailecek gezdik. Askeri müze olduğu için girişteki personel resim ve ciddi ama içerideki görevliler … Daha fazla

Tarihi dokuyu çok güzel resmetmiş ve somutlaştırmışlar. İçerisi minyatür görseller ve giydirilmiş heykeller ile dolu. Ve tabi silahlar ve zamanında kullanılan Türk ve yabancı ürünlerin tanıtımıyla dolu. Dışarıda toplar , tüfekler, mayınlar … Daha fazla

2023-09-27 Yasin

Dışarıdan göründüğü gibi sadece eski toplara, mayınlara bakar sonra Nusret Mayın gemisini gezer çıkarız diyorduk ama yaklaşık 3 saat ailecek gezdik. Askeri müze olduğu için girişteki personel resim ve ciddi ama içerideki görevliler çok yardımseverdi. Gerçekten tarihi bir gezi oldu.

2023-09-27 Selin

Tarihi dokuyu çok güzel resmetmiş ve somutlaştırmışlar. İçerisi minyatür görseller ve giydirilmiş heykeller ile dolu. Ve tabi silahlar ve zamanında kullanılan Türk ve yabancı ürünlerin tanıtımıyla dolu. Dışarıda toplar, tüfekler, mayınlar gibi büyük tarihi savaş aletlerini görme şansımız oldu. Çok beğendik!

2023-10-12 Melek

Çanakkale Deniz Müzesi gerçekten çok etkileyici. İkinci Dünya Savaşı'nda kullanılan silahlar ve gemiler, kahraman Türk denizcilerinin hikayeleri, mayınlar, tüfekler, torpidolar ve daha fazlasını görebilirsiniz. Müze personeli çok yardımsever ve bilgilidir. Ayrıca müze binası çok güzel ve tarihi bir yerde bulunur. Bu müzeyi ziyaret etmekten kesinlikle memnun olacaksınız!

2023-10-17 Ahmet

Çanakkale Deniz Müzesi tarihi bir harika. Müze, Türk denizcilik tarihini en ince ayrıntısına kadar anlatan birçok sergi ve gösteri sunuyor. Ayrıca müze personeli çok yardımsever ve bilgili. Kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz!

2023-10-22 Ayşe

Çok ilginç bir müze. İçeride birçok tarihi gemi, silah ve diğer ekipmanları görebilirsiniz. Müze personeli de çok yardımcı. Bana yaşanan olaylar hakkında birçok bilgi verdiler. Müze binası da çok etkileyici. Kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz!

2023-10-27 Kadir

Müze gerçekten çok güzel, büyük bir tarih hissi veriyor. İçeride verilen tarihi bilgilere ek olarak, tarihi gemi ve ekipmanları da görme fırsatınız var. Müzeyi gezerken kendinizi o dönemdeymiş gibi hissediyorsunuz. Kesinlikle görülmeye değer bir yer!

2023-11-01 Duygu

Müze çok güzel ve etkileyici, içerisinde birçok ilginç nesne ve sergi var. Müze personeli samimi ve bilgili. Buraya gelip birkaç saat geçirmek gerçekten keyifli bir deneyim.

2023-11-06 Furkan

Müze binası çok etkileyici, içerisindeki sergiler ve nesneler de çok ilginç. Müze personeli çok yardımsever ve bilgilidir. Kesinlikle burayı ziyaret edin!

2023-11-11 Mert

Müzeyi gezdikten sonra çok etkilendik. İçerideki sergiler gerçekten ilginç ve bilgilendiriciydi. Müze personeli de çok dost canlısı ve yardımcı oldu. Bu müzeyi tavsiye ederim, özellikle Türk denizcilik tarihine ilgi duyanlar için harika bir yer!

2023-11-16 Ebru

Çanakkale Deniz Müzesi gerçekten muhteşem bir yer. İçeride birçok tarihi gemi, silah ve diğer ekipmanları görebilirsiniz. Müze personeli de çok dost canlısı ve bilgilidir. Kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz!

2023-11-21 Levent

Çanakkale Deniz Müzesi, Türk denizcilik tarihi hakkında dolu dolu bir deneyim sunuyor. İçeride birçok ilginç sergi ve gösteri var. Müze personeli de çok yardımsever. Bu müzeyi ziyaret etmekle yanlış yapmazsınız!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çanakkale Deniz Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?