Cafe Nebula yorumlar

Cafe Nebula yakın 61-30, Taşkıran, Çaykara, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: Taşkıran, Uzungöl Yolu, 61940 Çaykara/Trabzon, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.663009, 40.258113

Cafe Nebula, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cafe Nebula yorumlar

Uzungöl'e çıkmadan önce mutlaka uğrayın. Suyun kenarında, su sesi eşliğinde, güzel bir kahvaltıya hazır olun. Biz çok memnun kaldık, güzel karşılama ve ağırlamaları için teşekkür ederiz.

Beautiful location to have a beautiful breakfast next to the river, the restaurant is run by the grandma, son, and holy spirit (I meant the daughter). Humble place run by 3 people only, so expect an expected delay. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Uzungöl'e çıkmadan önce mutlaka uğrayın. Suyun kenarında, su sesi eşliğinde, güzel bir kahvaltıya hazır olun. Biz çok memnun kaldık, güzel karşılama ve ağırlamaları için teşekkür ederiz.

2023-09-24 Mehmet

Beautiful location to have a beautiful breakfast next to the river, the restaurant is run by the grandma, son, and holy spirit (I meant the daughter). Humble place run by 3 people only, so expect an expected delay.

2023-10-09 Fatma

Fiyat performans dengesi açısından değerlendirildiğinde oldukça iyi bir tercih olabilecek bir mekan. Kahvaltı için uğradığımızda güzel ve temiz bir ortamda lezzetli bir kahvaltı yapıyoruz. Personel ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ali

Cafe Nebula'yı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim. Harika bir manzaraya sahip olan bu mekanda lezzetli bir kahvaltı yaptık. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da makul seviyede. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-19 Gülsüm

Çok iyi bir kahvaltı yaptık. Lezzetli ve taze ürünler kullanılmış. Personel de çok ilgili ve güler yüzlüydü. Ferah bir ortamda keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir mekan.

2023-10-24 Yusuf

Kahvaltı için tercih edilebilecek güzel bir mekan. Manzarası muhteşem. Kahvaltı ürünleri taze ve lezzetliydi. Servis hızı biraz yavaştı ama genel olarak memnun kaldık.

2023-10-29 Elif

Mükemmel bir kahvaltı yaptığımız harika bir mekan. Fiyatları da çok uygun. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ahmet

Bol çeşitli ve lezzetli kahvaltı yapabileceğiniz güzel bir mekan. Ortam da oldukça keyifli. Personel ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar geleceğim bir yer.

2023-11-08 Sema

Cafe Nebula Restoran'a kahvaltı için gittik. Güzel ve temiz bir mekan. Kahvaltı ürünleri de çok lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Cem

Mükemmel bir kahvaltı deneyimi yaşadığımız bir mekan. Lezzetli ve taze ürünler kullanılmış. Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-11-18 Zeynep

Fiyat performans açısından iyi bir tercih. Güzel ve lezzetli bir kahvaltı yaptık. Manzara da çok güzel. Personel de ilgiliydi. Tekrar gitmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cafe Nebula?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?