ÇABA AKADEMİ Çocuk Spor Eğitim Merkezi yorumlar

ÇABA AKADEMİ Çocuk Spor Eğitim Merkezi yakın Acity AVM, 201. Cadde, Macun Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06200

  • Adres: Macun, 201. Cd. No:3, 06000 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 507 706 39 86
  • Web sitesi: cabaspor.org.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9474667, 32.7627266

ÇABA AKADEMİ Çocuk Spor Eğitim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ÇABA AKADEMİ Çocuk Spor Eğitim Merkezi yorumlar

Bir çok voleybol okulunu gözlemleme şansım oldu fakat Büşra Hoca ve ekibinin vizyonu, işe olan saygısı beni çok etkiledi. Türkiyede voleybolcu ve sporcu yetiştirme konusunda bu anlayışlarını kaybetmeyip üzerine koyarlarsa çok başka … Daha fazla

Her şey nezaketle düşünülüyor. Maksadı geleceğin sporcusu yetiştirmek olan donanımlı tesis ve çalışanlarla dolu bir akademi. Eylül ayı gelmesi sebebiyle liglerin açılması ve birçok sporcunun ilgi göstermesi çok normal. Spor severler keyifle buyursun

2023-10-03 Ayşe

Bir çok voleybol okulunu gözlemleme şansım oldu fakat Büşra Hoca ve ekibinin vizyonu, işe olan saygısı beni çok etkiledi. Türkiyede voleybolcu ve sporcu yetiştirme konusunda bu anlayışlarını kaybetmeyip üzerine koyarlarsa çok başka olacaklarına inanıyorum.

2023-10-03 Mehmet

Her şey nezaketle düşünülüyor. Maksadı geleceğin sporcusu yetiştirmek olan donanımlı tesis ve çalışanlarla dolu bir akademi. Eylül ayı gelmesi sebebiyle liglerin açılması ve birçok sporcunun ilgi göstermesi çok normal. Spor severler keyifle buyursun

2023-10-18 Aylin

Ekibinize ve hocalarınıza çabaları için teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de iyi olan ve bu konuda ciddi bir çaba harcayan çok az voleybol okulu var. Bence sizler en iyiler arasındasınız ve sporcularınızın gelişimine çok önem veriyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023-10-23 Cem

Çaba Akademi’nin sporcuların hem teknik hem de fiziksel gelişimine olan katkısını gözlemledikçe başarılı olmaları şaşırtıcı değil. Bu konuyu derinlemesine inceleme fırsatım oldu ve Çaba Akademi’ni kusursuz bir şekilde sporcularını mental ve fiziksel olarak hazırlamada büyük roller oynadığını görebildim.

2023-10-28 Gizem

Eğer çocuğunuz spor yapmayı seviyorsa, voleybol oynamak gibi bir hedefi varsa, onu Çaba Akademi’ne götürün. Gerçek bir profesyonellik, mükemmel tesisler ve aynı ilgiyi paylaşan eğitmenlerin bulunduğu bir yerdir. Benim kızım buraya gelmek için can atmaktadır.

2023-11-02 Tolga

Eşimle birlikte Çaba Akademi’deki deneyimimiz gerçekten harika oldu. Personelin hepsi çok samimi ve misafirperverdi. Ayrıca tesisler de oldukça temiz ve düzenliydi. Hepsinden önemlisi, eğitmenlerimiz sürekli deneyimli ve profesyonel davrandı. Çocuklarımızın hem eğlenmesi hem de öğrenmesi için mükemmel bir yer.

2023-11-07 Selma

Çocuğum Çaba Akademi’ye gidiyor ve gerçekten memnunuz. Eğitim için harika hocalarla çalışıyorlar ve yeteneklerini geliştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ayrıca tesisler oldukça modern ve iyi donanımlı. İşletme sahibine ve ekibine teşekkür etmek istiyorum.

2023-11-12 Ensar

Çaba Akademi’yi tanımadan önce başka bir voleybol okuluna gidiyordum ve aradığım şeyi bulamadım. Çaba Akademi’ye katıldıktan sonra her şey değişti. Daha iyi hocalar, daha iyi ekipmana ve daha fazla fırsat. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum!

2023-11-17 Nur

Spor salonlarına gittiğimde kaliteli hizmeti ararım ve Çaba Akademi’nin sunduğu tam da budur. Hocalar odağı, ilgiyi ve motivasyonu sürekli tutuyor ve sporculara ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyorlar. Çocuğum her gün buraya gitmek için can atıyor ve her antrenmandan sonra mutlu bir şekilde dönüyor.

2023-11-22 Tahsin

Çocuğum Çaba Akademi’ye birkaç aydır gidiyor ve gelişiminde çok büyük ilerleme kaydetti. Hocalar gerçekten iyi ve deneyimli. Ayrıca tesisler harika ve her şey çok temiz ve düzenli tutuluyor. Bu harika bir işletme ve kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-11-27 Ece

Çaba Akademi’de geçirdiğim zaman gerçekten harikaydı. Hem spor salonundaki ekipmanlar hem de eğitmenler gerçekten iyi. Eğitim alan çocuklar gerçekten gelişme gösteriyor ve antrenmanlardan çok keyif alıyorlar. Çaba Akademi’de olmak gerçekten bir ayrıcalıktır.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ÇABA AKADEMİ Çocuk Spor Eğitim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?