Bysteak Steakhouse yorumlar

Bysteak Steakhouse yakın Bysteak, 61A, Doğanevler Caddesi, Reşitpaşa Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34467

  • Adres: Reşitpaşa, Doğanevler Cd. No:61/B, 34467 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 323 59 14
  • Enlem, Boylam: 41.109971, 29.041113

Bysteak Steakhouse, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bysteak Steakhouse yorumlar

I had enjoyed my visit to the restaurant, this was memorable experience starting from the owner who welcomed us, the music, and the warm hospitality that we had. I wish you all the best and see you again! Daha fazla

Gecekondu mahallesinden götürerek varana kadar misafirlerinizin yüzündeki ifadeleri ile epey bi eğlenebilirsiniz ???? Etler, pirzola, sosis, parmezanlı salata, turşular, soslar hepsi şahane. Şarap listesi oldukça iyi. … Daha fazla

Reşitpaşa bölgesini 2000 yılında hemen yakınındaki İTÜ yurtlarında öğrenciyken kalmaya başladığım zaman tanıdım. Sonrasında da İTÜ teknokentte çalıştığım için bu bölgede çok yemek yedim. Yıllar içinde burada farklı farklı bir çok restaurant … Daha fazla

2023-10-20 Ayşe

Restoranı ziyaret etmekten keyif aldım, bu benim için unutulmaz bir deneyimdi, sahibi bizi karşılayan ve sıcak misafirperverlik gösteren müzik ve sıcak misafirperverlikle başlayan harika bir deneyimdi. Hepinize en iyisini dilerim ve tekrar görüşmek üzere!

2023-10-20 Mehmet

Gecekondu mahallesinden götürerek varana kadar misafirlerinizin yüzündeki ifadeleri ile epey bi eğlenebilirsiniz ???? Etler, pirzola, sosis, parmezanlı salata, turşular, soslar hepsi şahane. Şarap listesi oldukça iyi.

2023-11-04 Ahmet

Çok güzel bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetli ve servis hızlıydı. Personel son derece samimi ve yardımseverdi. Fiyatlar da makuldu. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-11-09 Selin

Şık ve rahat bir atmosfer. Yemekler lezzetli ve sunumları güzel. Personel dostça ve profesyonel. Fiyatlar biraz yüksek ama değer.

2023-11-14 İbrahim

Bu restorana bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve memnun kaldım. Yiyecekler lezzetliydi ve hizmet harikaydı. Mekan çok hoş ve rahattı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-19 Gülsen

Bu restoranı çok seviyorum. Yemekler her zaman taze ve lezzetli. Personel çok misafirperver ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet ve kalite için değer.

2023-11-24 Can

Bu restoranı iş yemekleri için sık sık kullanıyoruz ve her zaman harika bir deneyim oldu. Yiyecekler mükemmel ve servis hızlı. Personel her zaman profesyonel ve dikkatli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-29 Seda

Bu restoranı şans eseri keşfettik ve çok memnun kaldık. Yemekler harikaydı ve personel çok misafirperverdi. Atmosfer rahat ve şık. Tekrar burada yemek yemek için sabırsızlanıyorum.

2023-12-04 Emre

Bu restoranı bir arkadaş tavsiye etmişti ve gerçekten harikaydı! Çok iyi bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetli ve servis mükemmeldi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tekrar gelmek istiyorum!

2023-12-09 Ceren

Bu restoranı çok beğendik. Yemekler harikaydı ve personel çok misafirperverdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet kalitesi için değer.

2023-12-14 Kadir

Çok güzel bir restoran. Yemekler lezzetli ve çeşitli. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Mekan rahat ve temiz. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bysteak Steakhouse?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?