Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi yorumlar

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi yakın Miray Sokağı, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34500

  • Adres: 19 Mayıs, Miray Sk. No: 2/ C, 34500 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 236 74 84
  • Enlem, Boylam: 41.0242467, 28.5836402

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi yorumlar

Delonghi kahve makinesini götürdüm. Normalde sıcak su vermesi sorunlu idi. Kontrol ettiklerini söylediler. Herhangi bir sorun yok dediler. Başka yer olsa biz şunu degistirdik oldu. Şu kadar para. Kendilerine teşekkür ederim. Tekrar sorun … Daha fazla

Evdeki vantilatör bu yaz sıcağında arızalandı. Hangi tamirci veya servise sorduysam "Artık kimse böyle şeyleri tamir etmiyor. At onu yenisini al" dediler. Büyükçekmece Ev Aletleri adlı dükkanı tesadüfen buldum. İyi ki bulmuşum ve hayatımda … Daha fazla

İlgi alakaları çok güzel ve sizin için ellerinden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Ayrıca yaşanılan arızanın nedenlerini ve tekrar mağduriyet yaşanmaması adına güzel detaylı bilgilendirildim. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-09-19 Esra

Delonghi kahve makinesini götürdüm. Normalde sıcak su vermesi sorunlu idi. Kontrol ettiklerini söylediler. Herhangi bir sorun yok dediler. Başka yer olsa biz şunu degistirdik oldu. Şu kadar para. Kendilerine teşekkür ederim. Tekrar sorun yaşarsam oraya götürürüm

2023-09-19 Mehmet

Evdeki vantilatör bu yaz sıcağında arızalandı. Hangi tamirci veya servise sorduysam "Artık kimse böyle şeyleri tamir etmiyor. At onu yenisini al" dediler. Büyükçekmece Ev Aletleri adlı dükkanı tesadüfen buldum. İyi ki bulmuşum ve hayatımda tereddüt etmiyorum. Çünkü orda sadece kendi işini yapmak için uğraşan insanlar var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Selin

Evimdeki elektronik cihazların bakım ve onarım işlerini Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'ne yaptırıyorum. İlgi alakaları çok güzel ve sizin için ellerinden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Ayrıca yaşanılan arızanın nedenlerini ve tekrar mağduriyet yaşanmaması adına güzel detaylı bilgilendirildim. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-10-04 Ali

Büyükçekmece Ev Aletleri adını bir arkadaşımdan duydum. Daha sonra internetten biraz araştırma yaptım ve olumlu yorumlar okudum. Bu yüzden büyük bir beklenti içinde gittim. Deneyimim olumlu yönde oldu. Hizmetleri hızlı ve özenliydi. Çalışanlar da çok profesyoneldi. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Tekrar gelmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-09 Elif

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'nin müşteri hizmetleri gerçekten çok memnun edici. Sorunumu özenle dinleyip çözüm önerileri sunarak yardımcı oldular. Yaptıkları işe gerçekten hakimler ve çözüm odaklı çalışıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Burada çok güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve sorularıma sabırla cevap verdiler. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-10-19 Pınar

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'nden birçok kez alışveriş yapmışımdır ve her seferinde memnun kalmışımdır. Ürün çeşitliliği oldukça geniş ve kalitesi de çok iyidir. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgilidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Kemal

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'ne daha önce hiç gitmemiştim. İyi ki gitmişim, tam bir keşif oldu benim için. Çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Sorularımı sabırla cevapladılar ve bana doğru ürünü seçmem konusunda yardımcı oldular. Güzel bir deneyim yaşadığım için mutluyum.

2023-10-29 Sevgi

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'nden birkaç kez alışveriş yapmışımdır ve her seferinde memnun kalmışımdır. Ürün çeşitliliği çok geniş ve kaliteli ürünler bulmak çok kolay. Çalışanlar da çok yardımcı ve bilgilidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ömer

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'ni arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve ilgiliydi. Hizmetleri hızlı ve kaliteliydi. Ayrıca fiyatları da uygun. Tekrar geleceğim bir yer.

2023-11-08 Gizem

Buradaki hizmet harika. Çalışanlar çok yardımcı ve ilgililer. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Murat

Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi'nde bir kez alışveriş yapmışımdır ve oldukça memnun kalmışımdır. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgiliydiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Büyükçekmece Ev Aletleri Yetkili Servisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?