Brigitte Jewellary

Brigitte Jewellary yakın Yenicherry, Galip Dede Caddesi, Şahkulu, Şahkulu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Galip Dede Caddesi, 50A, 34421 Şahkulu, Istanbul, Turkey, 34420 Ahmad Ibrahim Marzouk/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 293 80 88
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 41.0267539, 28.974427

Brigitte Jewellary, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Brigitte Jewellary yorumlar

Good

2023-09-18 Ayşe

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Başka bir kuyumcu arıyordum ve Brigitte Jewellary Kuyumcu'yu denemeye karar verdim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağaza temiz ve düzenliydi ve personel oldukça profesyonel ve dostça davrandı. Yaptığım alışverişten memnun kaldım ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatları da uygun olduğunu düşünüyorum. Tekrar dönmeyi düşünüyorum.

2023-09-18 Tuğçe

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da düğün yüzüğümü aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Personel çok yardımsever ve sabırlıydı. Fiyatları da makuldu. Atmosfer de oldukça şık ve güzeldi. Tek kelimeyle harika bir deneyimdi.

2023-10-03 Ahmet

Brigitte Jewellary Kuyumcu'ya ilk defa gittim ve gerçekten etkilendim. Mağaza çok temizdi ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Personel çok samimi ve yardımseverdi. Fiyatları uygun buldum ve ürünlerin değerine kesinlikle değer. Tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-08 Seda

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da hoş bir deneyim yaşadım. Mağaza son derece şık ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Tekrar giderim!

2023-10-13 Hakan

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da bazı takılar aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Personel çok yardımsever ve bilgiliydi. Atmosfer de hoştu. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Şeyma

Brigitte Jewellary Kuyumcu'ya düğün süs eşyaları için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları çok iyiydi. Personel de oldukça yardımseverdi. Atmosfer de rahat ve hoştu. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Cenk

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da pırlanta yüzük aldım ve çok mutlu oldum. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatları da beklediğimden daha uygun geldi. Personel de çok profesyoneldi. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-10-28 Aylin

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok yardımseverdi ve ürünün kalitesi de harikaydı. Fiyatları da uygun buldum. Mağaza da oldukça şıktı. Tekrar giderim!

2023-11-02 Emir

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da küpe aldım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Personel de yardımsever ve bilgiliydi. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-07 Gül

Brigitte Jewellary Kuyumcu'ya düğün hediyesi için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Atmosfer de oldukça güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Murat

Brigitte Jewellary Kuyumcu'da bir saat aldım ve çok memnun kaldım. Ürünün kalitesi harikaydı ve fiyatı da çok uygun geldi. Personel de profesyonel ve yardımseverdi. Mağaza da hoş bir atmosfere sahipti. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Brigitte Jewellary?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?