Bozoğlan Elektronik yorumlar

Bozoğlan Elektronik yakın Suphi Bedir Uluç Sokak, Haraparası Mah., Haraparası Mahallesi, Antakya, Hatay Province, Mediterranean Region, 31060

  • Adres: Haraparası, Kurtuluş Cd. No:207, 31060 Antakya/Hatay, Türkiye
  • Telefon: +90 505 888 43 21
  • Enlem, Boylam: 36.205082, 36.1687807

Bozoğlan Elektronik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bozoğlan Elektronik yorumlar

ESCOM.Doğalgaz ve ısıtma soğutma sistemleri üzerine kurumsal tecrübeli bir firma.

Her türlü terazi destek konusunda iyi hizmet veren bir firma.

MAŞAALLAH

2023-09-21 Ali

ESCOM.Doğalgaz ve ısıtma soğutma sistemleri üzerine kurumsal tecrübeli bir firma.

2023-09-21 Ayşe

Her türlü terazi destek konusunda iyi hizmet veren bir firma.

2023-09-21 Mehmet

MAŞAALLAH

2023-10-06 Fatma

Terazi tamiri konusunda kesinlikle tavsiye ederim. Ürünlerin/kalitenin iyiliği hakkında iyi bir iş çıkarıyorlar. Şirketin ilk izlenimi ve atmosferi de oldukça profesyonel. Çalışanlardan ve müşteri hizmetlerinden memnunum. Bekleme süreleri genellikle kısa ve rezervasyon yapma seçeneği de var. Ücretler de oldukça uygun.

2023-10-11 Ahmet

Çalışanlar ve teknik ekip oldukça yardımsever ve bilgili. İç mekan ve dekor harika bir atmosfer yaratıyor. Müşteri hizmetleri mükemmel. Bekleme süreleri çok kısa ve ücretler oldukça makul. Kesinlikle parasının karşılığını veren bir yer.

2023-10-16 Hatice

Bozoğlan Elektronik Terazi Tamir Servisi'nden oldukça memnun kaldım. Personel ve müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu. Tesisler oldukça temiz ve tüm olanaklara sahipti. Ayrıca, hizmetlerinin değeri de oldukça iyiydi. Herkesin önerdiği bir yer.

2023-10-21 Mustafa

Terazi tamir konusunda uzman olan bu firmadan çok memnun kaldım. Harika bir hizmet kalitesine sahipler ve müşteri hizmetleri de çok iyiydi. Burada geçirdiğim süre boyunca atmosfer ve dekor da oldukça hoştu. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-26 Zeynep

Bozoğlan Elektronik Terazi Tamir Servisinden sadece olumlu bir deneyimim oldu. Genel deneyimim harikaydı ve çalışanlar son derece nazikti. Ambiyans ve dekor da hoştu. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve beklemek için çok az zaman harcadım. Ayrıca, fiyatları da çok makuldu.

2023-10-31 Elif

Çok yardımsever ve uzman personelle, hoş bir atmosferde hizmet alabildiğiniz bir yer. Müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme süreleri çok kısa ve rezervasyon yapma seçeneği bulunuyordu. Ayrıca, terazi tamiri konusunda da çok iyi olduklarını belirtmek isterim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Cem

Kaliteli ürün ve hizmetlerin sunulduğu bir yer. Buraya girer girmez hissedilen ilk izlenim oldukça profesyonel. Çalışanlar son derece yardımseverdi. Tesisler temiz ve konforlu. Müşteri hizmetleri mükemmel. Fiyatlar uygun ve beklemek için çok az zaman harcadım. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-10 Gizem

Terazi tamiri konusunda uzman olan bu firma ile keşfettiğim en iyi yerlerden biri. Müşteri hizmetleri mükemmel ve personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi çok kısaydı ve fiyatlar oldukça makul düzeydeydi. Buradaki deneyimim kesinlikle harikaydı ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-15 Emre

Bozoğlan Elektronik Terazi Tamir Servisi kesinlikle en iyi terazi tamir servisi. Çalışanlar ve personeller çok profesyonel ve yardımsever. Çalışma alanı temiz ve rahattı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve beklemek için çok az zaman harcadım. Ücretler de çok makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bozoğlan Elektronik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?