bozdağ market yorumlar

bozdağ market yakın Ertuğrul Gazi Mahallesi, Onikişubat, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46040

  • Adres: Ertuğrul Gazi, 24021. Sk. no:6, 46800 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye
  • Telefon: +90 546 944 00 46
  • Enlem, Boylam: 37.581307, 36.916784

bozdağ market, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
bozdağ market yorumlar
2023-09-29 Emre

Bozdağ Market şubesinden sürekli alışveriş yapıyorum. Çalışanları çok ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Birçok farklı ürün çeşidi bulunuyor. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-09-29 Ayşe

Bozdağ Market'te alışveriş yaparken hiç bekleme süresi yaşamadım. Hem kasiyerler hem de diğer çalışanlar çok hızlı ve efektif çalışıyor. Ürün fiyatları da oldukça uygun. Süpermarket içi düzenli ve temiz. Ürün çeşitliliği de çok fazla. Kesinlikle memnun kalacağınız bir süpermarket.

2023-09-29 Ali

Bozdağ Market'teki hizmetten çok memnun kaldım. Personel ilgili ve profesyonel. Ürünler de oldukça kaliteli ve taze. Fiyatları da makul. Süpermarketin iç atmosferi çok hoş ve sakin. Tavsiye ederim.

2023-10-14 Fatma

Bozdağ Market'te alışveriş yapıyorum ve her seferinde çok memnun kalıyorum. Farklı markaların ürünlerini bulabiliyorum. Beğenmediğim bir ürünü iade ettiğimde hiç sorun yaşamadım. Çalışanların hepsi çok yardımcı ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mehmet

Bozdağ Market, alışveriş yapmak için tercih ettiğim bir süpermarket. Ürün çeşitliliği çok fazla ve kaliteli ürünler bulabiliyorum. Fiyatlar da uygun. Kasiyerler hızlı ve efektif çalışıyor. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnunum.

2023-10-29 Can

Bozdağ Market'te alışveriş yapmaktan genel olarak memnunum. Ürün çeşitliliği ve kalitesi güzel. Fiyatlar da uygun fakat bazı ürünlerin fiyatı diğer mağazalara göre biraz yüksek olabiliyor. Kasa sıraları da bazen uzun olabiliyor. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-08 Mustafa

Bozdağ Market'te alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu, personel cana yakındı ve yardımcı oldu. Ürünler kaliteli ve taze. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Selma

Bozdağ Market'te alışveriş yaparken hiçbir sorun yaşamadım. Ürünlerin kalitesi iyi ve taze. Fiyatlar da uygun. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlü. Kasa sıraları genellikle kısa oluyor. Tek eksiklik, bazen süpermarket biraz kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnunum.

2023-11-18 Veli

Bozdağ Market'ten alışveriş yaparken her seferinde karşımda sıcakkanlı bir personel buluyorum. Hizmetleri hızlı ve efektif. Ürünlerin kalitesi de iyidir. Süpermarketin içi düzenli ve temiz. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Selin

Bozdağ Market'te alışveriş yapmayı seviyorum. Ürün çeşitliliği fazla ve kaliteli ürünler bulabiliyorum. Fiyatlar da uygun. Ancak bazen kasa sıraları çok uzun oluyor ve bekleme süresi biraz fazla olabiliyor. Yine de memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? bozdağ market?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?