Boyut Medya yorumlar

Boyut Medya yakın Derebaşı, Tirebolu, Giresun, Black Sea Region, 28500

  • Adres: Yeniköy, 28500 Tirebolu/Giresun, Türkiye
  • Telefon: +90 539 614 94 11
  • Web sitesi: boyut-medya.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0024056, 38.8070738

Boyut Medya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Boyut Medya yorumlar

Dış reklam ve baskı işinde profesyonel bir hizmet sunan firma...

2023-10-02 Fatma

Dış reklam ve baskı işinde profesyonel bir hizmet sunan firma. Çalışanlar çok işlerine hakim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Yaptıkları işlerin kalitesi çok yüksek. Hizmet alırken hiçbir sorun yaşamadım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Ahmet

Firmanın dışında bir yerde bulunan reklam çalışmasını gördüm ve çok beğendim, hemen iletişime geçtim. Yapılan çalışmayı gördüğümde daha da etkilendim. Personel çok yardımcı oldu ve işimizi hızlı bir şekilde hallettiler. Sonuçtan çok memnun kaldım ve fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-02 Ayşe

Boyut Medya Reklam Ajansı ile çalışmaktan çok memnunum. İşlerinde çok titiz ve profesyoneller. Baskı kalitesi çok yüksek ve dikkatlice tasarım yapıyorlar. Sonuçtan çok memnun kaldım ve hızlı bir şekilde işlerini tamamladılar. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Mehmet

Reklam ajansı ile çalışmak istediğimizde Boyut Medya'yı tercih ettik ve doğru bir karar verdiğimizi gördük. Profesyonel bir hizmet sundular ve müşteri memnuniyeti odaklı çalıştılar. Çalışanlar çok alanında uzman ve çok yardımcı oldular. Sonuçtan çok memnun kaldık ve fiyatlar da oldukça uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Emine

Boyut Medya Reklam Ajansı Fiyat performans açısından oldukça iyi bir firma. Personel çok yardımcı oluyor ve sorularımıza cevap vermek konusunda hiç tereddüt etmiyorlar. İşlerini hızlı ve özenli bir şekilde yapıyorlar ve sonuçtan memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Mustafa

Dış reklam işlerini yürüten bir firmadan beklediğimizin çok ötesinde bir hizmet aldık. Profesyonel ve kaliteli çalışmaları sayesinde hedeflerimize ulaşmamızı sağladılar. Boyut Medya Reklam Ajansı kesinlikle şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-01 Selin

Boyut Medya Reklam Ajansı ile çalışmak gerçekten verimli bir deneyim oldu. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerinde çok başarılı. İhtiyaçlarımıza en iyi şekilde çözüm buldular ve sonuçtan çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ali

Boyut Medya'ya ihtiyaç duyduğumuz bir proje için başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. İşlerini çok titizlikle ve özenle yapmaları takdire şayan. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve daha önce hiç kullanmadığımız yöntemleri bizimle paylaştılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Hatice

Boyut Medya, dış reklam ve baskı işlerinde gerçekten uzman bir firma. İşlerinde çok profesyoneller ve sonuç odaklı çalışıyorlar. Yaptıkları işlerin kalitesi çok yüksek ve müşteri memnuniyeti odaklılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Hakan

Boyut Medya Reklam Ajansı ile çalışmak gerçekten çok keyifliydi. Personel çok işlerine hakim ve sorularımızı cevaplamak için ellerinden geleni yaptılar. Yaptıkları işin kalitesi çok yüksek ve sonuçtan çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Zeynep

Boyut Medya Reklam Ajansı ile çalışmak istediğimizde çok iyi bir hizmet alacağımızı biliyorduk ve beklentilerimiz karşılandı. İçerik üretiminde çok başarılılar ve işlerimizi hızlı bir şekilde hallettiler. Sonuçtan çok memnun kaldık ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Merve

Boyut Medya Reklam Ajansı gerçekten dış reklam ve baskı işlerinin uzmanı. İhtiyaçlarımıza en uygun çözümleri sundular ve işlerimizi hızlı bir şekilde hallettiler. Sonuçtan çok memnun kaldım ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Boyut Medya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?