Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santral İşletmesi

Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santral İşletmesi yakın Durağan, Sinop, Black Sea Region

  • Adres: Kızılkese, Beybükü Köyü Yolu, 57700 Beybükü/Durağan/Sinop, Türkiye
  • Telefon: +90 368 427 11 20
  • Web sitesi: boyabatelektrik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.3396538, 35.0015781

Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santral İşletmesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santral İşletmesi yorumlar

Harika bir doğa muhteşem bir görsel şölen...Boyabat barajının eski Yaylacılı köyüne bakan meşhur Sivritepeden çekilen görüntüsü. İnsan burada yaşlanmaz, yaz kış farketmez muhakkak üşümek için bir lahza yakalanır :) semaverde çay içilir her … Daha fazla

Harika manzarası ve doğal bir güzelliği var. İnsanı dinlendiriyor. Barajın başlangıç yerinden, bitiş noktasına kadar her yer gezmek ve görmek için harika yerlerdir. Baraj yeni yapıldığı için, olması gereken bazı yerlerde muhtelif tesislere ihtiyaç vardır. Doğal tabiatı sevenler için her yeri mükemmel bir doğa harikasıdır.

2023-09-18 Mustafa

Harika bir doğa muhteşem bir görsel şölen. Boyabat barajının eski Yaylacılı köyüne bakan meşhur Sivritepeden çekilen görüntüsü. İnsan burada yaşlanmaz, yaz kış farketmez muhakkak üşümek için bir lahza yakalanır :) semaverde çay içilir her …

2023-09-18 Ayşe

Harika manzarası ve doğal bir güzelliği var. İnsanı dinlendiriyor. Barajın başlangıç yerinden, bitiş noktasına kadar her yer gezmek ve görmek için harika yerlerdir. Baraj yeni yapıldığı için, olması gereken bazı yerlerde muhtelif tesislere ihtiyaç vardır. Doğal tabiatı sevenler için her yeri mükemmel bir doğa harikasıdır.

2023-09-18 Mehmet

Çalışanlar çok yardımcı ve güleryüzlü. Hizmetten çok memnun kaldım. Elektrik Santrali'nin kalitesi çok yüksek, her şey çok düzgün işliyor. Kesinlikle parasının karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-03 Esra

Yemekler lezzetli ve fiyatlar uygun. Personel çok profesyonel ve misafirperver. Temiz ve düzenli bir ortam, güzel dekore edilmiş. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-08 Ahmet

Bekleme süresi biraz uzun oldu ve rezervasyon yapmış olsam bile biraz beklemem gerekti. Ancak kaliteli hizmet aldığım için bu beklemeye değdi.

2023-10-13 Nazlı

Mekanın atmosferi çok hoş. Dekorasyonu çok güzel ve şık. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-18 İbrahim

Elektrik Santrali'nin tesisleri çok iyi donanımlı. Konforlu ve temiz bir ortam sağlanmış. Yüksek standartlara sahip bir yer.

2023-10-23 Zeynep

Bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi harika. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Ali

İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ortam çok güzel ve sakin. Personel nazik ve yardımsever. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-02 Sevgi

Yemekler lezzetli ve taze. Servis hızlı ve düzenli. Ancak biraz pahalı buldum. Orijinal Türk mutfağına ait yemekler sunulan bir yerde fiyatların biraz daha makul olmasını beklerdim.

2023-11-07 Hakan

Elektrik Santrali'nin konumunu ve manzarasını çok seviyorum. Doğal güzelliklerle çevrili, dinlendirici bir atmosfer. Ancak gezilecek ve görülecek yerler hakkında daha fazla bilgi sağlanabilir.

2023-11-12 Aysel

Personel çok nazik ve yardımcı. Elektrik Santrali'nin tesislerinin kalitesi çok yüksek. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santral İşletmesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?