Böltaş Madencilik Taş Ocağı yorumlar

Böltaş Madencilik Taş Ocağı yakın Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Yeni, 50180 Avanos/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 242 92 20
  • Enlem, Boylam: 38.706933, 34.8042352

Böltaş Madencilik Taş Ocağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Böltaş Madencilik Taş Ocağı yorumlar
2023-09-23 Muhammed

Şirketin genel deneyimi oldukça memnun edici. Personel dost canlısı ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Tesiste iyi olanaklar ve olanaklar bulunmaktadır. Atmosfer rahat, dekorasyon hoş. İlk izlenim ve atmosfer pozitif. Fiyatlar iyi ve müşteri hizmetleri ve personel mükemmel.

2023-09-23 Ayşe

Genel olarak memnun kaldım. Ürünler ve hizmetler kalitelidir. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonlar sorunsuz yapılır. Tesiste iyi olanaklar vardır ve atmosfer rahattır. Fiyatlar makul ve personel dost canlısı ve yardımsever. Tek bir şikayetim yok!

2023-10-13 Emre

Deneyim tamamen mükemmel. Personel çok dost canlısı ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Tesiste iyi olanaklar ve olanaklar bulunmaktadır. Atmosfer rahat, dekorasyon hoş. İlk izlenim ve atmosfer pozitif. Fiyatlar iyi ve müşteri hizmetleri ve personel mükemmel.

2023-10-14 Ali

Deneyim tamamen mükemmel. Personel çok dost canlısı ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Tesiste iyi olanaklar ve olanaklar bulunmaktadır. Atmosfer rahat, dekorasyon hoş. İlk izlenim ve atmosfer pozitif. Fiyatlar iyi ve müşteri hizmetleri ve personel mükemmel

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Böltaş Madencilik Taş Ocağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?