Birtek Saksı Dünyası yorumlar

Birtek Saksı Dünyası yakın Orhaniye Mahallesi, Muğla, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Şeyh, saatçioğlu pasajı 41/E, 48000 Menteşe/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 544 952 47 76
  • Enlem, Boylam: 37.2138474, 28.367114

Birtek Saksı Dünyası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Birtek Saksı Dünyası yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Birtek Saksı Dünyası'nı ziyaret ettiğimde ilk izlenimim çok olumlu oldu. Mağazanın atmosferi oldukça sıcak ve davetkardı. Fiyatlar da çok uygun ve ürünlerin kalitesi gayet iyi. Personel çok yardımcıydı ve bana doğru ürünü seçme konusunda yardımcı oldular. Bekleme süresi çok fazla değildi ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın içindeki tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Ambiyans harikaydı ve dekorasyon oldukça etkileyiciydi. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'ndaki deneyimim çok olumluydu.

2023-09-26 Mehmet

Birtek Saksı Dünyası'na gittiğimde hoş bir atmosfer vardı. Fiyatlar da makul ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve istediğim ürünleri bulmam konusunda yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans hoş ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'ndaki deneyimimden memnun kaldım.

2023-09-26 Fatma

Birtek Saksı Dünyası'na gittim ve çok memnun kaldım. Mağazanın atmosferi sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar makul. Personel de çok yardımcı oldu ve istediğim ürünleri bulmamda yardımcı oldular. Bekleme süresi çok fazla değildi ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans harikaydı ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'na olan deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-11 Ahmet

Birtek Saksı Dünyası'na gittim ve çok memnun kaldım. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve benim isteklerime uygun ürünleri bulmamda yardımcı oldular. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazada kullanabileceğim tesisler ve olanaklar da vardı. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'ndaki deneyimimden memnun kaldım.

2023-10-16 Zeynep

Birtek Saksı Dünyası'na gitmek için can atıyordum ve beklentilerimi karşıladılar. Mağaza çok temizdi ve atmosfer çok güzeldi. Ürünlerin fiyatları makul ve kalitesi de iyiydi. Personel çok nazikti ve bana doğru ürünü seçmemde yardımcı oldular. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans hoş ve dekorasyon da güzel. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nın deneyimi harikaydı.

2023-10-21 Mustafa

Birtek Saksı Dünyası'na gittim ve hoş bir deneyim yaşadım. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin fiyatları uygun ve kaliteleri de iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve istediğim ürünleri bulmamda yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans hoş ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nı tavsiye ederim.

2023-10-26 Elif

Birtek Saksı Dünyası'ndaki deneyimim oldukça hoştu. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin fiyatları makul ve kaliteleri de iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamada yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazada kullanabileceğim tesisler ve olanaklar da vardı. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nı beğendim.

2023-10-31 Ali

Birtek Saksı Dünyası'na gitme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Mağaza çok temizdi ve atmosfer davetkardı. Fiyatlar da makul ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamada yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'ndaki deneyimimden memnun kaldım.

2023-11-05 Cem

Birtek Saksı Dünyası'na gittim ve güzel bir deneyim yaşadım. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve temizdi. Ürünlerin fiyatları uygun ve kaliteleri de iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve doğru ürünleri seçmeme yardımcı oldular. Bekleme süresi de çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazada kullanabileceğim tesisler de vardı. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nı tavsiye ederim.

2023-11-10 Leyla

Birtek Saksı Dünyası'na gitmek için sabırsızlanıyordum ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar makul. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamada yardımcı oldular. Bekleme süresi de oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazada kullanabileceğim tesisler ve olanaklar da vardı. Ambiyans harikaydı ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'na giden herkese tavsiye ederim.

2023-11-15 Emre

Birtek Saksı Dünyası'nda güzel bir deneyim yaşadım. Mağaza çok temizdi ve atmosfer çok hoştu. Ürünlerin fiyatları uygun ve kaliteleri de iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamada yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazada kullanabileceğim tesisler ve olanaklar da vardı. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nı tavsiye ederim.

2023-11-20 Selin

Birtek Saksı Dünyası'nı ziyaret etmek için sabırsızlanıyordum ve beklentilerimi karşıladılar. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da makul ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu ve istediğim ürünleri bulmamda yardımcı oldular. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da mümkündü. Mağazanın tesis ve olanakları da iyiydi. Ambiyans güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, Birtek Saksı Dünyası'nın deneyimi harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Birtek Saksı Dünyası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?