Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi yorumlar

Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi yakın Gülsan Sanayi Sitesi, Yenimahalle Mahallesi, Canik, Samsun, Black Sea Region, 55080

  • Adres: Yenimahalle, 48. Sk. No:17, 55080 Canik/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 228 29 02
  • Enlem, Boylam: 41.2720273, 36.361939

Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi Oto Tamirhanesi'nde çok olumlu bir deneyim yaşadım. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Arabamı tamir ettirmek için gittiğimde, bir hata yapmışlardı ve hızlıca düzelttiler. Sonuçta memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Kaporta boyadan çok memnun kaldım. Çalışanlar profesyonel ve işlerinde uzmanlardı. Arabamı zamanında teslim aldım ve sonuçta çok iyi bir iş çıkardılar. Fiyat da makuldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-09 Ali

Oto Tamirhanesi'ne ilk gittiğimde, personel çok yardımcı oldu ve anlattıkları her şeyi anladım. Hızlı ve verimli bir şekilde tamiratımı yaptılar ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyat da oldukça uygun. Tekrar gideceğim yerlerden biri.

2023-10-19 Mustafa

Personel çok dostça ve yardımseverdi. Sorularımı sabırla cevapladılar ve her adımda bana bilgi verdiler. Tamir süreci sırasında arabanın nasıl ilerlediğini görmek hoş bir dokunuştu. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Elif

Oto Tamirhanesi'ndeki hizmetten çok memnun kaldım. Kaporta boyama işleriyle ilgili uzmanlardı ve arabanın sonucundan çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-29 Ahmet

Müşteri hizmetleri oldukça iyiydi. Hızlı bir şekilde yanıt verdiler ve tamir süreci hakkında bana sürekli olarak bilgi verdiler. Arabamı teslim aldığımda sorun yoktu ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyat biraz pahalı olabilir ama hizmet kalitesi için değer.

2023-11-03 Zeynep

Oto Tamirhanesi'nde tamir hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel nazik ve yardımseverdi. Arabamın tamiri zamanında yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Esra

Oto Tamirhanesi'ndeki personel çok yardımsever ve profesyonel. Beni tamir süreci hakkında sürekli olarak bilgilendirdiler ve sorularımı yanıtladılar. Sonuçta, arabamı tamir ettirmek için iyi bir yerdi.

2023-11-18 Osman

Overall Experience konusunda olumlu bir deneyim yaşadım. Oto tamirhanesi iyi bir iş çıkardı ve sonuçtan memnun kaldım. Personel dostça ve profesyoneldi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Birser Birleşik Servis Yedek Parça Kaporta Boya Servisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?