Bir Başka Çocuk yorumlar

Bir Başka Çocuk yakın Siteler, Güneşevler Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06140

  • Adres: Güneşevler Mahallesi Reyhan Caddesi, Siteler - 1 Kavşağı no:22, 06140 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 544 570 21 07
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 39.9664485, 32.8900187

Bir Başka Çocuk, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bir Başka Çocuk yorumlar

Öncelikle çok ilgili ve güler yüzlü bir ekip:) biz konya dan gidip tanıştık, takımımızı beğendik. Her an her detaydan haberdar eden Sinem hanıma teşekkürlerimi iletiyorum, biz takımımızı çok beğendik umarım bebişimiz de beğenir. Gözünüz arkada kalmadan sipariş verebilirsiniz.

Sinem hanım ve eşine tüm süreçteki ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Kalite olarak zaten bizi İstanbul’dan Ankaraya götüren buydu. Odaya her girdiğimizde iyiki gidip görmüşüz diyoruz. … Daha fazla

Sinem hamımla depremden önce 2 yaşındaki oğlum için yatak siparişi hakkında konuştuk. Kendisi her soruma titizlikle cevap verdi. Sonunda karar verdik ve yatak yaptırdık oğluma özel ölçülerde. Ürünüm tamamlandıktan sonra kurulup videosunu … Daha fazla

2023-09-28 Ayşe

Öncelikle çok ilgili ve güler yüzlü bir ekip:) biz konya dan gidip tanıştık, takımımızı beğendik. Her an her detaydan haberdar eden Sinem hanıma teşekkürlerimi iletiyorum, biz takımımızı çok beğendik umarım bebişimiz de beğenir. Gözünüz arkada kalmadan sipariş verebilirsiniz.

2023-09-28 Mehmet

Sinem hanım ve eşine tüm süreçteki ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Kalite olarak zaten bizi İstanbul’dan Ankaraya götüren buydu. Odaya her girdiğimizde iyiki gidip görmüşüz diyoruz.

2023-09-28 Fatma

Sinem hamımla depremden önce 2 yaşındaki oğlum için yatak siparişi hakkında konuştuk. Kendisi her soruma titizlikle cevap verdi. Sonunda karar verdik ve yatak yaptırdık oğluma özel ölçülerde. Ürünüm tamamlandıktan sonra kurulup videosunu çekip gönderdiler. Şu an demir yatağı bebeğim kullanıyor. Çok memnun kaldım. İyi ki Ahmet’in odasını bu mağazadan düzenleme kararı almışım. Sizi tebrik ediyorum.

2023-10-13 Ahmet

Mağaza çalışanı insanları çok güler yüzle karşılıyorlar. Bir sorum olduğunda cevaplar öneriler vermeleri gerçekten çok güzel. Teşekkürler sinem hanım yardım ve desteğiniz için.

2023-10-18 Ayşegül

Sistemlerine gizliliklerine, temizliklerine samimiyetlerine o kadar değer veriyorum ki Sonsuz teşşekürler işinde başarılı bir annenin yeri bende her zaman kalptedir. Sistem olarak 5 yıldız veremiyorum çünkü burada samimiyetlerine teşşekürümü sunarak ve returning costumer olmak için size minnettarım ???? Big Villion ING gırsamda ya da zaetmsnde size dükkanın içi dışı görür gibi his29ttirebilir ne personal wans dokument gizlemeden onun raiçe etmek insan olduğunu hissettirebilirsiniz... Eşq olsun size...

2023-10-23 Emine

Öncelikle gerçekten harika bir ürün olarak çocuk odalarının bel kemiği yanı başı marşpiyatlar oki düşlerin mabedlerini yanı bası bu kalliteli ürünlerime arz ediyorum sizi....

2023-11-02 Kemal

Bebek odasının hayal kırıklığına uğraması inanın çok kötü bir durum. İnternetten aldığım ürünlerle bunun farkına vardım. Sipariş verdiğim ürünlerin fotoğrafını beğenip internetten sipariş verdim ama elime ulaşan bir bebek setinin fotoğrafı ile alakası yoktu. Ürünü görünce şok oldum. Şimdi tekrar bir araştırma yapıyorum, bu kez siparişi vereceğim yer özenli çalışan bir firma olsun isteyip sizi buldum. Umarım siparişim tam istediğim gibi gelir.

2023-11-07 Ahmet

Kızımın yatak örtüsünü buradan aldık. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim. Kızımın odası süper olacakmış kava renk bebek odası seçmemize yardımcı oldular. Her şey için teşekkür ederim.

2023-11-12 Figen

Canım yorganında uyusun diye daha kış başlamadan alaydım yeni doğan olarak çiçek yatak ve yatak örtüsü. Çok güzel oldu. Ayrıca teşekkürler sinem hanım hedd de Qıyafesini de ayarladınız imizle Hande çekişries vardı da yoktu her neyse size cok teşekkür ederim.

2023-11-17 Ali

Bu eşsiz tasarimları dükkandan satın almak için İstanbul Dan Konya ya geldik.Güler yüzleri ve ilgileri sebebiyle teşekkür ederim.Sorunsuz bir şekilde aldım ürünlerimi herhangi bir sorunum olmadı şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-22 Ceren

Bir Başka Çocuk markasının ürünlerle dolu mağazasını çok beğendim. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Farklı ve şık tasarımları ile çocuk odalarını harika bir şekilde dekore edebilirsiniz. Ek olarak, müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımcı oldu. İhtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir mağaza.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bir Başka Çocuk?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?