BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU - MAVİŞEHİR ŞUBESİ yorumlar

BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU - MAVİŞEHİR ŞUBESİ yakın Yalı Mahallesi, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35550

  • Enlem, Boylam: 38.4780653, 27.0822842

BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU - MAVİŞEHİR ŞUBESİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU - MAVİŞEHİR ŞUBESİ yorumlar

Nice and modern lab with well organized reception. Building is in a good location with fair parking spaces. Staff is kind and courteous.

Regardless of your age, if blood is shed and even the needle tip makes you faint, this is the right place to donate blood. It's like resting on a comfortable sofa instead of giving blood where you will feel comfortable inside. I would like …

We went for our son's blood test today. The staff were incredibly caring and smiling. Our son gave blood without any problems. The blood collector was extremely competent. The children's blood collection section was designed very well. Many thanks for y …

2023-09-20 Ayşe

Güzel ve modern bir laboratuvar. Resepsiyon düzenli ve iyi organize edilmiş. Bina iyi bir konumda ve uygun otopark alanlarına sahip. Personel nazik ve kibar.

2023-09-20 Ali

Yaşınız ne olursa olsun, kan dökülse ve hatta iğne ucu bile bayılmanıza neden olsa bile, kan bağışı yapmak için doğru yer burası. İçinde rahat hissedeceğiniz bir yerde kan vermek yerine rahat bir koltukta dinlenmek gibi. Memnun kaldım.

2023-09-20 Ebru

Bugün oğlumuzun kan testi için gittik. Personel inanılmaz ilgili ve güleryüzlüydü. Oğlumuz hiç problem yaşamadan kan verdi. Kan toplayıcı son derece yetenekliydi. Çocukların kan alma bölümü çok iyi tasarlanmış. Teşekkürler.

2023-10-05 Murat

Daha önce çok laboratuvarlara kan vermeme rağmen en güzelini burada verdim diyebilirim.

2023-10-15 Metin

Çocuğumun kan tahlili için gittiğim ve orada da kan verdiğim Mavişehir şubesinde çok rahat ve konforlu bir ortamda kan verdim. Beklediğimden çok daha farklı bir deneyimdi. Personel de çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Nilüfer

Buraya oğlumun kan grubu öğrenmek için gitmiştim. İşlemlerimizi hızlı bir şekilde yaptılar ve sonuçları da hızlı bir şekilde alabildik. Memnun kaldım.

2023-10-25 Mustafa

Sağ olsunlar çok kıymetli insanlarlar. İşlerimizi güzel bir şekilde yaptılar.

2023-10-30 Selen

Çocuğumun kan testi yapıldı. Hemşire hanım iğneyi çok güzel yaptı. Çocuğum hiç ağlamadan sessizce kan verdi. Çocuklar için özel bir salonda kan verildiği için çocuklar rahat etti.

2023-11-04 Hüseyin

Gerçekten güzel ve modern bir laboratuvar. Hemşire hanımlar çok ilgili ve kibarlar. Bekleme süreleri çok kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Pınar

Kan bağışı için gittiğimizde personel çok ilgiliydi. Kan testi için findik diye birini çağırdılar. İşlerimizi hızlı bir şekilde yaptık.

2023-11-14 Duygu

Bu laboratuvarı çok seviyorum. Hemşireler burada güzel ve özenle iğne yapıyorlar. Kan verdikten sonra da kolay kontrole gelirken yol gösterici oluyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU - MAVİŞEHİR ŞUBESİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?