BINAA for Development yorumlar

BINAA for Development yakın İncili Pınar Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27090

  • Adres: İncili Pınar, 36011. Sk. No:12, 27090 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 552 203 68 34
  • Enlem, Boylam: 37.0697957, 37.3701502

BINAA for Development, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BINAA for Development yorumlar

Dürüst ve gerçekten destek amaçlı bir dernek

☁️

2023-09-24 Ayşe

BINAA for Development Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, için bir etkinliğe katıldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Girişte karşılaştığım personel çok samimi ve misafirperverdi. Atmosfer çok sıcak ve dostça hissettirdi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve hizmetleri harikaydı. Genel olarak, BINAA'da harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Mehmet

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, ziyaret ettiğim bir restorandı ve hizmetleri beni etkiledi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunuz varsa size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yemeklerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makuldu. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Fatma

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, harika bir atmosfere ve dekorasyona sahiptir. İçerideki ortam rahat ve sıcak hissettiriyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve hizmetler de profesyonelce sunuluyordu. Genel olarak BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-09 Ahmet

BINAA, oturup dinlenebileceğiniz rahat bir atmosfere sahip olan harika bir kafe. Personel son derece nazikti ve hizmetleri oldukça iyi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun. BINAA'da harika bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Zeynep

BINAA, Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'ta bir etkinlik düzenledik ve Deneyimimiz oldukça olumluydu. Personel son derece misafirperver ve yardımseverdi. Atmosfer oldukça sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve hizmetler harikaydı. BINAA'da harika bir deneyim yaşadık.

2023-10-19 Mustafa

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, ziyaret ettiğim bir restorandı ve oldukça memnun kaldım. Personel son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Atmosfer ve dekor harika. Yemeklerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar uygun. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım.

2023-10-24 Aysel

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, harika bir atmosfere ve dekora sahip. İçerisi çok sıcak ve davetkar hissettiriyor. Ürünlerin kalitesi harika ve hizmetler de mükemmeldi. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-29 Hakan

BINAA, oldukça rahat bir ortama sahip olan harika bir kafe. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-03 Esra

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, oldukça etkileyici bir atmosfere ve dekora sahip. İçerideki ortam sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve hizmetleri harikaydı. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Selim

BINAA, harika bir atmosfere ve dekora sahip olan rahat bir kafe. Personel son derece nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Gül

BINAA Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, harika bir atmosfere ve dekorasyona sahip. İçerideki ortam rahat ve davetkar. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve hizmetler de harikaydı. BINAA'da güzel bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-18 Ali

BINAA, harika bir atmosfere ve dekora sahip bir kafe. Personel son derece nazikti ve hizmetleri oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun. BINAA'da harika bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BINAA for Development?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?