Bilişsel Akademi yorumlar

Bilişsel Akademi yakın Bilişsel Akademi Yabancı Dil Kursu, 27, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06420

  • Adres: Fidanlık, 7, Mithatpaşa Cd. No:27, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 433 82 00
  • Web sitesi: bilisselakademi.com
  • Enlem, Boylam: 39.9231675, 32.8575968

Bilişsel Akademi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bilişsel Akademi yorumlar

Gercekten ilk geldigim gunden beri acayip bir sekilde ilerleme kaydettim Yağmur hoca ve Taner hoca sayesinde her şeyi daha iyi anliyorum o yuzden hizli okumaya gelmek istiyorsaniz gosunuz kapali bir sekilde bilişsel akedemeyi secin???????????? …

On yargiyla gelmiştim Google yorumlarını okumuştum Taner hoca saolsun gerçekten çok iyi bir hoca bilgisayar ve sonra farklı tonlamalara geçtik okuma ve anlamam ciddi derecede arttı tessekur ediyorum emeği geçen herkese

Okuma hızımın artışı beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda hızlı okuyup ve bir okadarda yüzde yüz anlama yapıyorum bu benim için sınavlarda büyük bir avantaj olacaktır. ???????? …

2023-09-20 Merve

Gercekten ilk geldigim gunden beri acayip bir sekilde ilerleme kaydettim Yağmur hoca ve Taner hoca sayesinde her şeyi daha iyi anliyorum o yuzden hizli okumaya gelmek istiyorsaniz gosunuz kapali bir sekilde bilişsel akedemeyi secin????????????

2023-09-20 Emre

On yargiyla gelmiştim Google yorumlarını okumuştum Taner hoca saolsun gerçekten çok iyi bir hoca bilgisayar ve sonra farklı tonlamalara geçtik okuma ve anlamam ciddi derecede arttı tessekur ediyorum emeği geçen herkese

2023-09-20 Ayşe

Okuma hızımın artışı beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda hızlı okuyup ve bir okadarda yüzde yüz anlama yapıyorum bu benim için sınavlarda büyük bir avantaj olacaktır. ????????

2023-10-05 Murat

Taner hoca gerçekten çok kaliteli bir öğretmendi. İngilizceyi hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim.

2023-10-10 Ezgi

İngilizce Dil Okulu'na giderken pek umutlu değildim fakat Taner hoca sayesinde beklentimin çok üzerinde bir ilerleme kaydettim. Çok teşekkür ederim.

2023-10-15 Ali

Özel ders aldığım için çok memnunum. Hocalarım çok yardımcı oldular ve İngilizce konuşma yeteneklerimi geliştirmemde büyük bir rol oynadılar.

2023-10-20 Ceyda

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu'na gitmeden önce İngilizce konuşma konusunda biraz temkinliydim. Ancak hocalarımın yönlendirmeleri ve sabrı sayesinde İngilizce konuşma yeteneğimi geliştirebildim. Teşekkür ederim.

2023-10-25 Kaan

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu'ndan çok memnun kaldım. Hocalarım çok iyi ve deneyimliydiler ve bana İngilizceyi öğrenme konusunda yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Aylin

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu'nda aldığım kurs sürecinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Hocalarım hem bilgili hem de sabırlıydılar ve benim İngilizce konuşma becerilerimi geliştirmemde büyük bir rol oynadılar.

2023-11-04 Ahmet

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu'nda aldığım grup derslerinden çok memnun kaldım. Hocalarım dersleri çok interaktif ve eğlenceli hale getirmeyi başardılar ve benim İngilizce konuşma becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldular.

2023-11-09 Aslı

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu benim İngilizce öğrenme sürecimde büyük bir dönüm noktası oldu. Hocalarım hem bilgili hem de çok motive ediciydi ve beni İngilizceye olan ilgimde desteklediler.

2023-11-14 İbrahim

Bilişsel Akademi İngilizce Dil Okulu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hocalarımın öğretim yöntemleri ve yaklaşımları sayesinde İngilizceyi öğrenmek daha kolay ve keyifli olmuştu. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bilişsel Akademi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?