Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü yorumlar

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü yakın Doktor Fahri Atabey Caddesi, Bağlarbaşı, Valide-i Atik Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34664

  • Adres: Validei Atik, Nuhkuyusu Cd 63/A, 34664 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 553 32 30
  • Web sitesi: bilimselyuzme.com
  • Enlem, Boylam: 41.015245, 29.02826

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü yorumlar

Titiz eğitim'den başlamak iyi olur, alacağınız tüm eğitimler en ince detaya kadar işlenmiş olacak, siz öğrenene kadar devam edecek hakkını verecek ve sizi mükemmel egitecekler ,

Merhabalar, 7 yaşındaki ikizlerimi Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübüne yazdırdım. Halen de … Daha fazla

Emeğinize sağlık; çok teşekkür ederim. yüzmeyi öğrendim; bir de dalmayı öğrenirsem süper olacak :)

2023-09-30 Çağla

Titiz eğitim'den başlamak iyi olur, alacağınız tüm eğitimler en ince detaya kadar işlenmiş olacak, siz öğrenene kadar devam edecek hakkını verecek ve sizi mükemmel egitecekler

2023-09-30 Mehmet

Merhabalar, 7 yaşındaki ikizlerimi Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübüne yazdırdım. Halen de devam ediyorlar ve çok memnunuz. Eğitimler çok profesyonel ve öğretmenler harika. Çocuklarım hızla ilerliyor ve güvenli bir şekilde yüzme becerilerini geliştiriyorlar.

2023-09-30 Ayşe

Emeğinize sağlık; çok teşekkür ederim. Yüzmeyi öğrendim; bir de dalmayı öğrenirsem süper olacak :)

2023-10-15 Ahmet

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, eğitim kalitesi ve olanakları açısından çok başarılı bir kulüp. Havuz ve tesislerin temizliği düzenli olarak yapılıyor. Eğitmenlerin uzmanlığı ve ilgisi de takdire değer. İçim rahat bir şekilde çocuğumu bu kulübe yazdırdım ve hiç pişman olmadım.

2023-10-20 Selin

Çocuğumun yüzme becerilerini geliştirmek için Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübüne yazdırdım ve sonuçtan çok memnunum. Eğitmenler öğrencilere sabırla ve özenle yaklaşıyor. Havuzun temizliği ve güvenliği de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Mahmut

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, yüzme eğitimi konusunda uzman eğitmenlerle çalışan bir kulüp. İki çocuğumu da bu kulübe yazdırdım ve her ikisi de yüzmeyi öğrendi. Eğitimlerin kalitesi ve öğretmenlerin ilgisi gerçekten mükemmel. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Ayhan

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, yüzme becerilerini geliştirmek isteyen herkes için harika bir seçenek. Eğitmenler çok deneyimli ve sabırlı. Havuz ve tesisler de oldukça temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Sevda

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, yüzme konusunda uzmanlaşmış bir kulüptür. Çocuğum bir süre burada eğitim aldı ve gerçekten öğrenme süreci çok hızlıydı. Eğitmenlerin ilgisi ve eğitim programının kapsamlılığı sayesinde çocuğum yüzmede büyük ilerleme kaydetti. Teşekkürler.

2023-11-09 Ahmet

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, mükemmel bir yüzme eğitimi sunuyor. Eğitmenler hem tecrübeli hem de sabırlı. Çocuğumun yüzme becerileri bu kulüpte gelişti ve güvenli bir şekilde yüzebilmeye başladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 İrem

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübüne çocuğumu yazdırdım ve ilk izlenimim çok olumlu oldu. Eğitmenler öğrencilere birebir ilgi gösteriyor ve herkesin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim programı sunuyor. Havuzun temizliği ve güvenliği de takdire şayan. Çok memnunuz.

2023-11-19 Ayşe

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, çocuğuma harika bir yüzme eğitimi verdi. Eğitmenler öğrencilere sabırla yaklaşıyor ve her birinin ihtiyaçlarına göre eğitim programı oluşturuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Selim

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, yüzme eğitimi konusunda gerçekten uzmanlaşmış bir kulüp. Eğitmenlerin bilgisi ve tecrübesi sayesinde çocuğum hızla ilerleme kaydetti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?