Bilginler Otomotiv Ve Ekol Oto yorumlar

Bilginler Otomotiv Ve Ekol Oto yakın 1068. Cd., Ata Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06450

  • Adres: Çankaya, Dikmen Cd. No:376/9 Benzinlik Altı, 06400 Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 476 61 92
  • Web sitesi: ekoloto.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8705477, 32.8271808

Bilginler Otomotiv Ve Ekol Oto, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bilginler Otomotiv Ve Ekol Oto yorumlar

Bugün sabah akü sürprizi ile güne başladık. Tanıdık vasıtası ile kendisine ulaştığımız Gürsel bey hemen Nejdet beyi yönlendirdi akü takviyesi yapıldı ve araç servise götürüldü. Çok kısa bir sürede ve uygun fiyata akü değişimi yapıldı.Emeklerine sağlık . Teşekkür ederim.

2023-09-25 Serdal

Bugün sabah akü sürprizi ile güne başladık. Tanıdık vasıtası ile kendisine ulaştığımız Gürsel bey hemen Nejdet beyi yönlendirdi akü takviyesi yapıldı ve araç servise götürüldü. Çok kısa bir sürede ve uygun fiyata akü değişimi yapıldı.Emeklerine sağlık. Teşekkür ederim.

2023-09-25 Ayşe

Hiç sıra beklemeden doğrudan lastikleri değiştirebildiğim için çok memnunum. Tabi hiç beklemeden alınan hizmetin karşılığı açıkçası biraz pahalı geldi. Rakipleri çok daha uygun fiyatlarla bu işi yapıyor. Ama orada uzun süre beklemek zorunda kalıyorsunuz. Zamanımı değerlendirmek adına tercih ediyorum ama fiyatlar biraz daha uygun olabilir.

2023-10-10 Mehmet

Hızlı ve güvenli hizmet. Çok memnun kaldım. Aracımın tamiratı için burayı tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Çalışanların ilgisi ve işçilik kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Muhteşem bir hizmet. Aracımın servo direksiyonunda bir problem olduğunu fark ettim ve hemen bu oto tamir atölyesine gittim. Çalışanlar son derece ilgili ve profesyoneldi. Hızlı bir şekilde problemin çözülmesini sağladılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatlar da oldukça makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Gül

Çalışanlar son derece kibar ve yardımseverdi. Aracımın lastiklerini burada değiştirdim ve hizmetten son derece memnun kaldım. Fiyatlar da uygun. Tek eksi yanı biraz bekleme süresiydi ama yine de tavsiye ederim.

2023-10-30 Hakan

Aracımın frenlerinde bir sorun olduğunu fark ettim ve bu oto tamir atölyesine gittim. Çalışanlar hemen sorunu tespit etti ve hızlı bir şekilde tamir etti. Son derece memnun kaldım. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Şeyma

Burada lastik değişimi yaptırdım ve son derece memnun kaldım. Hızlı bir şekilde hizmet aldım ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar da son derece yardımseverdiler. Tekrar gelmeyi düşüneceğim bir yer.

2023-11-14 Demet

Bu oto tamir atölyesine fren tamiri için gittim ve son derece memnun kaldım. Çalışanlar son derece yetenekli ve işlerinde uzmanlardı. Hızlı bir şekilde sorunumu çözdüler ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ahmet

Hızlı ve kaliteli hizmet aldım. Aracımın lastik değişimi için bu oto tamir atölyesini tercih ettim ve pişman olmadım. Çalışanlar son derece profesyonel ve hızlı bir şekilde hizmet sağlıyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bilginler Otomotiv Ve Ekol Oto?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?