Big Chef yorumlar

Big Chef yakın Antepli Çıtırım, 18, İsmet Kamil Öner Caddesi, Siteler, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48700

  • Adres: Çıldır, Marmaris Ortaokulu Karşısı, İsmet Kamil Öner Cd. No:20, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 417 48 28
  • Enlem, Boylam: 36.8470964, 28.2554885

Big Chef, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Big Chef yorumlar

Nice interior surroundings with friendly staff. The printed menu is excellent with a detailed description of each dish. There is a big variety and veggie/vegan options, too. The portions are huge and all salads were very fresh. I loved the … Daha fazla

Visited for a take out kebab Home made chips were lovely Kebab was tasty Will go back Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Akşam yemeği için tercih ettik. Marmaris gibi yazlık bir yerde insan margherita pizza üzerinde taze taze yemyeşil fesleğen yaprağı bulmak ister. Lobiye girdiğimizde etkilenip oturduk masa istedik 16.08.2021 tarihinde ıspanaklı börek minimum fiyatla satışa sunuldu. Hayatımda yediğim en lezzetli böreklerden biriydi. Çeşitli frappucino ile birlikte muhteşem bir kahvaltı keyfi yaşadık. Lezzetli tablalarınız için teşekkür ederim. İnşallah içerenköy ramazanda da açık tutarlar.

2023-09-24 Murat

Nice interior surroundings with friendly staff. The printed menu is excellent with a detailed description of each dish. There is a big variety and veggie/vegan options, too. The portions are huge and all salads were very fresh. I loved the

2023-09-24 Fatma

Visited for a take out kebab Home made chips were lovely Kebab was tasty Will go back

2023-10-14 Elif

Bu otel restoranı ilgi çekicidir. Büyük bir süslemesi vardır ve süslemeleriyle sinemacılık, sinemacılık ve diğer sanatsal perspektiflerden ilham alır. Rezervasyonsuz gidenler rezervasyon yaptırmaları gerekir çünkü çok geç edindiği popülerlikten sonra otel restoranı çok yoğunlaşmıştır.

2023-10-19 Mehmet

Biz burada çok keyifli bir akşam yemeği geçirdik, personel çok yardımsever ve dostça, restoran çok temiz ve düzenli, yiyecekler harikaydı ve fiyatlar uygun, buraya kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Aysel

Mükemmel servis ve nefis yemekler. Personel çok içten ve yardımsever. Yemekler taze ve lezzetli. Büyük bir çeşitlilik sunan kapsamlı bir menüye sahipler. Atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Harika bir restoran deneyimi yaşadık ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Hakan

Personel çok kibar ve saygılı. Yemekler taze ve lezzetliydi. Özellikle tavsiye ettiğim biftek dikkate değerdi. Restoranın dekoru harika bir atmosfer yaratıyor. Fiyatlar makul ve hizmet hızlı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-03 Gülşah

Çok güzel bir restoran. Menüdeki çeşitlilik harika. Tüm yemekler taze ve lezzetliydi. Personel çok dostça ve yardımsever. Fiyatlar makul. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Cem

Burası harika bir restoran. Personel çok samimi ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve bol porsiyonlu. Salatalar çok taze. Ben burada yemek yemeyi çok sevdim.

2023-11-13 Hatice

Harika bir restoran deneyimi yaşadık. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Yemekler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-18 Ali

Lezzetli yemekler ve harika bir atmosfer. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Salatalar çok taze ve porsiyonlar bol. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Big Chef?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?