Beylikdüzü Psikolog Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi yorumlar

Beylikdüzü Psikolog Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi yakın E-5 Yanyol, Barış Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34520

  • Enlem, Boylam: 41.0103632, 28.6537977

Beylikdüzü Psikolog Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Beylikdüzü Psikolog Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi yorumlar
2023-09-21 Ayşe

İlk izlenimim ve atmosfer oldukça ferah ve rahatlatıcıydı. Çalışanlar cana yakın ve profesyonel. Genel deneyimim çok olumluydu. Paranın karşılığına değer. Hizmetlerin kalitesi oldukça yüksekti. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyordum. Ortam ve dekorasyon da çok güzeldi.

2023-09-21 Mehmet

Burada gerçekten herkes çok nazik. Çalışanlar profesyonel ve yardımsever. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Fiyatlar biraz pahalıydı ama kaliteye değerdi. Tesisler ve olanaklar çok modern. Hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyonlarımı kolayca yapabiliyordum. Ortam ve dekorasyon da oldukça hoştu.

2023-09-21 Elif

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer çok rahat ve sıcaktı. Çalışanlar çok yardımsever ve samimiydi. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetlerin kalitesine değerdi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yapabiliyordum. Ortam ve dekorasyon da çok güzeldi.

2023-10-06 Cem

Burada çok hoş bir ortam var. Çalışanlar çok yardımsever ve güler yüzlü. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Fiyatlar biraz pahalıydı ama kaliteye değerdi. Tesisler ve olanaklar çok modern. Hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyonlarımı kolayca yapabiliyordum. Dekorasyon da oldukça hoştu.

2023-10-16 Ali

Burada gerçekten herkes çok nazik. Çalışanlar profesyonel ve yardımsever. Genel deneyimim çok olumlu oldu. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteye değerdi. Tesisler ve olanaklar çok modern. Hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyonlarımı kolayca yapabiliyordum. Ortam ve dekorasyon da oldukça hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Beylikdüzü Psikolog Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?