BETÜL KOÇER EXCLUSIVE MAKEUP STUDIO yorumlar

BETÜL KOÇER EXCLUSIVE MAKEUP STUDIO yakın Beyler Cd., Erdemkent Sitesi, Alacaatlı Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Çayyolu, Beyler Cd. No:28, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 490 91 19
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.8636426, 32.6931329

BETÜL KOÇER EXCLUSIVE MAKEUP STUDIO, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BETÜL KOÇER EXCLUSIVE MAKEUP STUDIO yorumlar

Uzun zamandır kaşlarımın azlığından ve neredeyse görünmeyecek renkte olmasından muzdarip olduğum için kaş yaptırmayı düşünüp kötü yapılmış uygulamaları görüp vaz geçiyordum. Sonra bir gün yine araştırma yaparken Betül hanımı buldum. Yapılan … Daha fazla

Betül Hanım hem fotoğraf çekimim, hem de düğünüm için makyajımı yaptı. Ağustos sıcağında akmayan bi makyajı ancak Betül Hanım yapabilirdi, yaptı oldu. O kadar memnun kaldım ki, fotografik bilgileri sayesinde fotoğraf çekimi makyajımı farklı … Daha fazla

İşletme sahibi Betül hanım çok tatlı iletişimi çok kuvvetli bir kadın. Bu tatlı iletişiminin yanı sıra yaptığı işin kalitesi kalıcılığı mükemmel. Başka işletmelerle kıyaslanamaz bir kalitede işçiliği var. Kullandığı ürünlerin hepsi 1.sınıf. İyi ki Betül hanımı tercih etmişim???? her şey için çok teşekkür ederim çok mutlu ayrıldım ???? …

2023-09-30 Zeynep

Uzun zamandır kaşlarımın azlığından ve neredeyse görünmeyecek renkte olmasından muzdarip olduğum için kaş yaptırmayı düşünüp kötü yapılmış uygulamaları görüp vaz geçiyordum. Sonra bir gün yine araştırma yaparken Betül hanımı buldum. Yapılan kaşlar herhangi bir makyaj gerektirmeyecek şekilde doğal gözüküyor. İşi ustalıkla yaptıgı kesin. Kaş bakımına bir girildi mi variyasyon çok az olur ama Betül hanımın işçiliginden, ürünlerinden hiç şüpheniz olmasın.

2023-09-30 Ayşe

Betül Hanım hem fotoğraf çekimim, hem de düğünüm için makyajımı yaptı. Ağustos sıcağında akmayan bi makyajı ancak Betül Hanım yapabilirdi, yaptı oldu. O kadar memnun kaldım ki, fotografik bilgileri sayesinde fotoğraf çekimi makyajımı farklı şekilde yaptı ve makyajım orijinal halinden hiç bozulmadan tüm gece süren düğün seramonisi boyunca güzel ve taze kalmayı başardı. Kendisi profesyonel bir makyaj sanatçısıdır.

2023-09-30 Merve

İşletme sahibi Betül hanım çok tatlı iletişimi çok kuvvetli bir kadın. Bu tatlı iletişiminin yanı sıra yaptığı işin kalitesi kalıcılığı mükemmel. Başka işletmelerle kıyaslanamaz bir kalitede işçiliği var. Kullandığı ürünlerin hepsi 1.sınıf. İyi ki Betül hanımı tercih etmişim???? her şey için çok teşekkür ederim çok mutlu ayrıldım ????

2023-10-15 Ebru

Betül Hanım'ın yaptığı makyaj gerçekten şahane. Hem doğal hem de profesyonel bir görünüm veriyor. Ben düğünüm için Betül Hanım'ı tercih ettim ve sonucundan çok memnun kaldım. Her şeyden önce çok iyi bir iletişimi var ve ne istediğinizi anlamak için zaman harcıyor. İşini gerçekten dikkatli bir şekilde yapıyor ve detaylara önem veriyor. Harika bir deneyimdi!

2023-10-20 Mert

Betül Hanım'a kaşlarım için gittim ve sonucundan çok memnun kaldım. Çok doğal ve güzel görünen bir şekilde kaşlarımı şekillendirdi. İşini gerçekten iyi yapıyor ve detaylara dikkat ediyor. Ayrıca çok nazik ve profesyonel biri. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Melis

Betül Hanım çok yetenekli bir makyaj sanatçısı. Hem fotoğraf çekimlerim hem de özel etkinliklerim için makyajını yaptı. Her seferinde harika işler çıkardı. Yaptığı makyajlar hem doğal hem de profesyonel bir görünüm sağlıyor. Ayrıca çok nazik ve anlayışlı biri. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-30 Can

Betül Hanım çok işini iyi yapıyor. Makyajlarının kalitesi gerçekten mükemmel. Her seferinde istediğim görünümü elde etmeyi başarıyor. Ayrıca çok kibar ve profesyonel biri. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-04 Gizem

Betül Hanım'ın makyaj stüdyosu gerçekten harika bir yer. İçeri girer girmez sıcak bir atmosfer ve misafirperverlikle karşılanıyorsunuz. Betül Hanım çok profesyonel bir makyaj sanatçısı ve isteklerinizi anlamak için size zaman ayırıyor. İşini gerçekten iyi yapıyor ve sonuçlar harika oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-09 Elif

Betül Hanım'ın makyaj stüdyosu harika bir yer. İçeri girer girmez sıcak bir atmosferle karşılanıyorsunuz. Betül Hanım çok profesyonel biri ve gerçekten iyi bir makyaj sanatçısı. İşini gerçekten iyi yapıyor ve sonuçların kalitesi harika. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-14 Ahmet

Betül Hanım'ın makyaj stüdyosu çok kaliteli bir yer. İçeri girer girmez misafirperver bir şekilde karşılanıyorsunuz. Betül Hanım çok profesyonel bir makyaj sanatçısı ve isteklerinizi anlamak için size zaman ayırıyor. Ayrıca sonuçlar gerçekten harika oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-19 Deniz

Betül Hanım'ın makyaj stüdyosunda gerçekten harika bir deneyim yaşadım. İşini gerçekten iyi yapıyor ve sonuçlar harika oluyor. Son derece profesyonel biri ve isteklerinizi anlamak için size zaman ayırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-24 Hasan

Betül Hanım'ın makyaj stüdyosunda gerçekten harika bir deneyim yaşadım. İşini gerçekten iyi yapıyor ve sonuçlar harika oluyor. Ayrıca çok misafirperver ve kibar biri. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BETÜL KOÇER EXCLUSIVE MAKEUP STUDIO?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?