Bernina / Mutluay Makina Sanatlar Ve Tic.ltd.şti. yorumlar

Bernina / Mutluay Makina Sanatlar Ve Tic.ltd.şti. yakın Katip Çelebi Caddesi, Hacı Kadın Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34134

  • Adres: Hacı Kadın, Melekşah Sk. No:1, 34134 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: bernina.com
  • Enlem, Boylam: 41.0183408, 28.9589592

Bernina / Mutluay Makina Sanatlar Ve Tic.ltd.şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bernina / Mutluay Makina Sanatlar Ve Tic.ltd.şti. yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Mağazada çok güzel dikiş makineleri bulunuyor. Personel çok yardımcı oluyor ve birçok seçenek sunuyorlar. Ayrıca, ürünlerinin kalitesi de çok iyi.

2023-09-25 Mehmet

Dikiş makinesi almak için bu mağazayı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve bilgili. Dikiş makinesi seçiminde bana yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılayan bir makine bulmamı sağladılar. Ayrıca, mağazanın fiyatları da oldukça uygun.

2023-09-25 Gülay

Bernina mağazasına gittiğimde, personel çok ilgili ve misafirperverdi. Bana dikiş makineleri hakkında detaylı bilgi verdiler ve hangi makinenin benim ihtiyaçlarıma en uygun olduğunu belirlememe yardımcı oldular. Ayrıca, mağazanın genel ambiyansı çok hoştu.

2023-10-15 Fatma

Bernina mağazasına gittiğimde hızlı bir şekilde hizmet aldım. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Ayrıca, ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-10-20 Ahmet

Mağazaya girdiğimde, personel çok samimi ve cana yakındı. Bana farklı dikiş makineleri hakkında bilgi verdiler ve ihtiyaçlarımı karşılayacak bir makine seçmem konusunda yardımcı oldular.

2023-10-25 Nil

Bernina mağazasında bir dikiş makinesi satın aldım ve çok memnun kaldım. Makine çok kaliteli ve performansı mükemmel. Ayrıca, personel çok profesyonel ve yardımcı oldular.

2023-10-30 Onur

Mağazaya girdiğimde hemen bir satış danışmanı bana yardımcı oldu. İhtiyaçlarımı anladılar ve bana doğru makineyi seçmem konusunda yardımcı oldular. Ayrıca, mağazanın atmosferi çok hoştu.

2023-11-09 Emir

Dikiş makinesi almak için Bernina mağazasını tercih ettim ve doğru bir karar verdim. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru makineyi seçmem konusunda yönlendirdiler. Ayrıca, mağazanın kalitesi ve hizmetleri mükemmeldi.

2023-11-14 Nuray

Dikiş makinesini almak için bu mağazaya gittim ve personel çok bilgili ve yardımcıydı. Mağazanın fiyatları da gayet uygun ve ürünlerin kalitesi çok iyi.

2023-11-19 Ali

Mağaza çok güzel ve düzenliydi. Personel de çok yardımcı ve profesyoneldi. Ayrıca, ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Ancak, fiyatlar biraz yüksekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bernina / Mutluay Makina Sanatlar Ve Tic.ltd.şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?