BENER DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

BENER DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın Günaydın Sk., Şifa, Şifa Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34950

  • Enlem, Boylam: 40.8346132, 29.361132

BENER DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BENER DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

I had an extreme fear of teeth and shuddered at the mention of teeth, but thanks to our teacher Bener, I had two molars extracted, I had one root canal treatment and zirconium crowns done. Currently, implants are being made to replace …

Bener dent oral and dental health doctors and staff were very helpful during my son's implant surgery. In addition, they took care of many times in the post-operative process. Since I was satisfied with them and their work, I directed my relatives to them.

2023-09-18 Ahmet

Dişlerimi çekmekten korkardım fakat Bener hoca sayesinde 2 tane dişim çekildi, kök kanal tedavisi yapıldı ve zirkonyum kaplama yaptırıldı. Şu anda implantlarım yapılmakta

2023-09-18 Mehmet

Bener dent ağız ve diş sağlığı doktorları ve personelleri oğlumun implant ameliyatı sürecinde çok yardımcı oldular. Ayrıca ameliyat sonrası süreçte de birçok kez ilgilendiler. Kendileri ve yaptıkları işten memnun olduğum için akrabalarımı da yönlendirdim.

2023-09-24 Cem

Bener Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde bir implanta başlamak için randevu aldım. Klinikteki personel çok profesyoneldi ve beni rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar. Randevu saati gelince, bekleme süreleri çok kısaydı ve işleme hemen başlayabildik. İlk izlenimim ve atmosfer çok iyiydi. Operasyon boyunca çok rahat hissettim ve sonuçtan memnun kaldım. Genel deneyimim çok olumluydu ve müşteri hizmetleri harikaydı.

2023-09-24 Mehmet

Bener Dent'te tedavi gördüğüm sırada doktor ve personeller çok yardımcı oldular. Teşekkürlerini sunmak istediler ve beni sonuçlarımı paylaşabileceğim bir sonraki randevuya davet ettiler.

2023-10-14 Mustafa

Bener Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde dişlerimi çektirmekten korkuyordum. Ancak Bener Hoca'nın profesyonel yaklaşımı sayesinde hiç acı hissetmeden dişlerimi çektirdim. Ayrıca kök kanal tedavisi ve zirkonyum kaplamalarım da yapıldı. Şu anda implantlarım yapılıyor. Bener Dent kesinlikle güvenilir bir klinik.

2023-10-19 Selin

Bener Dent'teki doktorlar ve personel oğlumun implant ameliyatında çok yardımcı oldular ve sonrasında da ilgilendiler. Kendilerini ve yaptıkları işi beğendiğim için akrabalarımı da yönlendirdim.

2023-10-24 Eren

Bener Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne giderek dişlerimi çektirdim ve zirkonyum kaplamalar yaptırdım. Tedavi süreci oldukça rahat geçti ve sonuçtan memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve çevre çok temizdi. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Aylin

Bener Dent'te diş tedavisi gördüm ve sonuçtan çok memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça uygundu. Klinikteki personel de çok yardımcı oldu ve beni rahatlattı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-03 Ali

Bener Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde zirkonyum kaplama yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve randevu saati geldiğimde hemen işleme başlanabildi. Klinikteki atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

Bener Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde bir implant yaptırmak için randevu aldım ve oldukça memnun kaldım. Hem doktorlar hem de personel çok profesyonel ve ilgililer. Operasyon sonrası da birçok kez kontrol ettiler. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-18 Seda

Bener Dent'teki doktorlar ve personeller oğlumun implant ameliyat sürecinde çok yardımcı oldular. Ameliyat sonrası süreçte de birkaç kez ilgilendiler. Kendileri ve yaptıkları işten memnun olduğum için akrabalarımı da yönlendiririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BENER DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?