Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri

Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri yakın Valide Sultan Caddesi, Bahçeköy Merkez Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34473

  • Adres: Kemer, 34450 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 226 13 14
  • Enlem, Boylam: 41.184012, 28.9885021

Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri yorumlar

Çok güzel İstanbulda ailenle eşinle arkadaşınla ormanda hava almak kafanı dağıtmak için bire bir içeride mesire alanları kafeteryalar tuvalet mescit herşey mevcut giriş ücretli kafeterya ücretlerine bakmadım içeride İstanbulkartın geçtiği … Daha fazla

İstanbul’da nefes alınabilecek en güzel yerlerden biri. Biz mangal yapılmıyor diye gittik ancak büyük bir kısmında serbestmiş. Olumsuz herhangi bir şey görmedim. Tuvaletleri oldukça temiz idi. Özellikle yürüyüş parkuru, efsane. Aralara … Daha fazla

Böyle güzel,doğa ile iç içe olan bir yerde tesislerin ve temel ihtiyaçların giderileceği yerlerin olması özellikle çocuklu aileler için harika diyebilirim. Hafta içi gitmeniz daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır???? … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Çok güzel İstanbulda ailenle eşinle arkadaşınla ormanda hava almak kafanı dağıtmak için bire bir içeride mesire alanları kafeteryalar tuvalet mescit herşey mevcut giriş ücretli kafeterya ücretlerine bakmadım içeride İstanbulkartın geçtiği.

2023-09-18 Emre

İstanbul’da nefes alınabilecek en güzel yerlerden biri. Biz mangal yapılmıyor diye gittik ancak büyük bir kısmında serbestmiş. Olumsuz herhangi bir şey görmedim. Tuvaletleri oldukça temiz idi. Özellikle yürüyüş parkuru, efsane. Aralara …

2023-09-18 Muhammed

Böyle güzel,doğa ile iç içe olan bir yerde tesislerin ve temel ihtiyaçların giderileceği yerlerin olması özellikle çocuklu aileler için harika diyebilirim. Hafta içi gitmeniz daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır????

2023-10-03 Merve

Yaban Hayatı Sığınağı harika bir yer. Doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz güzel bir alan. Mesire alanları, kafeterya ve tuvalet gibi imkanlar sağlıyor. İstanbulkart geçerli olduğu için ulaşım da kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Kemal

Ormanda huzurlu bir gün geçirmek için birebir. İçerisinde tuvalet, mescit, mesire alanları ve kafeteryalar bulunuyor. Ücretli bir girişi olsa da İstanbulkart geçerli olduğu için ulaşım kolay. İstanbul'da nefes alınabilecek en güzel yerlerden biri.

2023-10-13 Elif

Yaban Hayatı Sığınağı, İstanbul'da hava alabileceğiniz güzel bir doğa alanı. Ormanda mangal yapmak serbest. Temiz tuvaletleri bulunuyor. Yürüyüş parkuru da oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Ali

Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri Yaban Hayatı Sığınağına ailemle gittim. Çok güzel bir gün geçirdik. Ormanda huzurlu vakit geçirebileceğiniz, temiz tuvaletleri olan bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Cem

Doğa ile iç içe güzel bir yer. İstanbul'un kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere tavsiye ederim. Temiz tuvaletleri ve çeşitli imkanları mevcut. Ailece huzurlu bir gün geçirmek için ideal.

2023-10-28 Fatma

Harika bir yer. İstanbul'da nefes alabileceğiniz, doğayla iç içe vakit geçirebileceğiniz bir alan. İstanbulkart ile ulaşım kolay. İçerisinde restoran, tuvalet, mescit ve mesire alanları bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-02 Hasan

Yaban Hayatı Sığınağı, İstanbul'da nefes alabileceğiniz güzel bir yer. Ormanda mangal yapılabiliyor. Tuvaletleri temiz. Yürüyüş parkuru da oldukça güzel. Kafeterya ve diğer imkanları mevcut.

2023-11-07 Gülden

Çocuklu ailelere özellikle tavsiye edebileceğim bir yer. Doğayla iç içe huzurlu vakit geçirmek için birebir. İstanbulkart geçerli olduğu için ulaşım da kolay. Tesisler temiz ve düzenli.

2023-11-12 Ömer

Harika bir doğa alanı. Temiz tuvaletleri bulunuyor. İstanbul'un kalabalığından uzaklaşmak için ideal bir mekan. Yaban Hayatı Sığınağı, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Belgrad Orman İçi Dinlenme Tesisleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?