Bebe Giyim yorumlar

Bebe Giyim yakın Sarıyer Mahallesi, Karabağlar, Izmir, Aegean Region, 35110

  • Adres: Cennetoğlu, 35110 Karabağlar/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.3882203, 27.1295249

Bebe Giyim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bebe Giyim yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Bebe Giyim mağazasına gittiğimde ilk izlenimim çok iyiydi. Mağaza çok temizdi ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Fiyatlar biraz pahalı olduğu için değerlendirme yaparken bu konuyu da dikkate aldım. Çalışanlar da çok nazik ve yardımseverdi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-26 Mustafa

Bebe Giyim mağazası oldukça etkileyici bir atmosfere sahip. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten göz alıcı. Fakat fiyatlar biraz yüksek olduğu için puan kırdım. Personel ilgili ve yardımseverdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-26 Fatma

Bebe Giyim mağazasında çok güzel bir deneyim yaşadım. İçerideki atmosfer çok ferah ve neşeliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da çok nazik ve profesyoneldi. Tek olumsuz nokta beklememiz gereken biraz uzun süre oldu.

2023-10-16 Zeynep

Bebe Giyim mağazasına gittiğimde çok etkilendim. Mağazanın içindeki atmosfer çok modern ve şıktı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da çok nazik ve profesyoneldi.

2023-10-21 Mehmet

Bebe Giyim mağazasına ilk defa gittim ve oldukça etkilendim. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de göz alıcı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da çok yardımcı oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-26 Şehrazat

Bebe Giyim mağazasının dekorasyonu çok güzel ve modern. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek olduğu için bir puan kırdım. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve nazikti. Bekleme süresi biraz uzun olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-10-31 Osman

Bebe Giyim mağazasına gittiğimde çok etkilendim. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da çok yardımcı oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-05 Nur

Bebe Giyim mağazası oldukça güzel bir atmosfere sahip. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz pahalı olduğu için puan kırdım. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-10 Ahmet

Bebe Giyim mağazası oldukça güzel bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımseverdi. Bekleme süresi biraz uzun oldu.

2023-11-15 Cemile

Bebe Giyim mağazasına gittiğimde çok beğendim. Dekorasyon çok güzel ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer. Çalışanlar da çok nazik ve profesyoneldi.

2023-11-20 İbrahim

Bebe Giyim mağazası oldukça şık bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bebe Giyim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?