Batı Akademi Yayıncılık yorumlar

Batı Akademi Yayıncılık yakın Günışığı Sitesi, Yaşamkent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Yaşamkent, 8. Cad. 53/B, 06810 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.858637, 32.653391

Batı Akademi Yayıncılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Batı Akademi Yayıncılık yorumlar
2023-09-19 Kadir

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, beklemek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde hizmet alabileceğiniz bir yer. Sipariş vermek için çok fazla bekleme süresi yok ve personel son derece yardımcı oluyor. Ürünleri kaliteli ve fiyatları makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Mustafa

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, oldukça ferah ve modern bir mekana sahip. Atmosfer çok rahatlatıcı ve dekorasyon çok hoş. Personel de son derece nazik ve yardımsever. Ayrıca kaliteli ürünler sunuyorlar. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-10-14 Osman

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Kitapları kaliteli ve fiyatlarını hak ediyor. Personel çok yardımcı oldu ve beni yönlendirdiler. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-24 Mehmet

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, müşteri hizmetleri son derece nazik ve yardımsever. Siparişim hızlı bir şekilde geldi ve paketleme de çok iyiydi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerime tam olarak uydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ahmet

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel son derece yardımcı oldu ve hızlı hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Ceren

Batı Akademi Yayıncılık Yayıncı, oldukça ferah ve modern bir mekana sahip. Dekorasyonu çok hoş ve atmosfer sakin. Personel çok yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Batı Akademi Yayıncılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?