Basketbol Sahası yorumlar

Basketbol Sahası yakın Törekent Mahallesi, Sincan, Sincan, Ankara, Central Anatolia Region, 06935

  • Adres: Törekent, 06949 Sincan/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.987153, 32.5565579

Basketbol Sahası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Basketbol Sahası yorumlar
2023-09-24 Ahmet

Basketbol Sahası Stadyumu'nda çok keyifli bir deneyim yaşadım. Sahada oynamak için gerekli tüm olanaklar sağlanmıştı ve personel çok yardımcıydı. Atmosfer harikaydı ve genel olarak memnun kaldım.

2023-09-24 Ayşe

Basketbol Sahası Stadyumu'nda oyun oynamak için gittiğimde beklediğimden daha kalabalıktı ve biraz beklemem gerekti. Ancak sahanın bütün ekipmanları kaliteliydi ve personel çok ilgiliydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Mehmet

Basketbol Sahası Stadyumu'nda birkaç kez oynama fırsatı buldum ve her seferinde memnun kaldım. Sahada bulunan tesisler çok iyi bakımlı ve temiz. Personel de çok sıcakkanlı ve yardımcı. Bu yüzden her zaman Basketbol Sahası Stadyumu'nu tercih ediyorum.

2023-10-14 Onur

Basketbol Sahası Stadyumu'nun atmosferi gerçekten harika. Sahada oynamak çok keyifliydi ve personel de oldukça yardımcıydı. Tek sıkıntı beklemem gereken uzun süre oldu. Onun dışında her şey mükemmeldi.

2023-10-19 Fatma

Basketbol Sahası Stadyumunda oyun oynamak için gittiğimde bizi güler yüzle karşılayan bir personel vardı. Sahadaki ekipmanlar yeterliydi ve genel olarak rahat bir deneyim yaşadım. Bir sonraki maçımı yine burada oynamak istiyorum.

2023-10-29 Ceren

Basketbol Sahası Stadyumu'nun ambiyansı mükemmel. Sahada oynamak için gerekli olanaklar sağlanmış ve personel çok yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Elif

Basketbol Sahası Stadyumunda oyun oynamak gerçekten keyifliydi. Saha iyi bakımlıydı ve personel de çok yardımcıydı. Herhangi bir sorun yaşamadım ve genel olarak memnun kaldım.

2023-11-13 Murat

Basketbol Sahası Stadyumu'nun atmosferi çok güzeldi. Saha oldukça temiz ve bakımlıydı. Personel de çok yardımcıydı. Herkesin buraya gelip maç oynamasını tavsiye ederim.

2023-11-18 Selin

Basketbol Sahası Stadyumunda oynamak için beklemem gereken birkaç dakikayı fazla buldum. Ancak saha ve ekipmanlar iyi durumdaydı. Personel de oldukça ilgiliydi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Basketbol Sahası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?