Baran Et Mangal yorumlar

Baran Et Mangal yakın İmam Niyazi Sokağı, Zeyrek Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34083

  • Adres: Zeyrek, İmam Niyazi Sk. 4/A, 34083 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: baranetmangal.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0174737, 28.9548024

Baran Et Mangal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Baran Et Mangal yorumlar

ETE DOYMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ karışık ızgara ve kuzu kaburga denedik, hepsi ayarında pişmişti etler lezzetliydi. Salatalar ve mezeler göz doyurucuydu, acı ve isotlu oluşunu hatırlatmak … Daha fazla

Kuzu kaburga yemiştim. Oldukça iyi pişmiş ve lezzetliydi. Klima vardı ve içerisi serindi. Personel arı gibi çalışıyor. Servis hızlı ve personel oldukça ilgili. Temizlik, hijyen makul seviyede. Mekan biraz küçük, kalabalık gruplar ve aileler … Daha fazla

2023-09-25 Selin

ETE DOYMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ karışık ızgara ve kuzu kaburga denedik, hepsi ayarında pişmişti etler lezzetliydi. Salatalar ve mezeler göz doyurucuydu, acı ve isotlu oluşunu hatırlatmak

2023-09-25 Ayşe

Kuzu kaburga yemiştim. Oldukça iyi pişmiş ve lezzetliydi. Klima vardı ve içerisi serindi. Personel arı gibi çalışıyor. Servis hızlı ve personel oldukça ilgili. Temizlik, hijyen makul seviyede. Mekan biraz küçük, kalabalık gruplar ve aileler

2023-10-15 Zeynep

Mekanın ambiyansı ve dekorasyonu çok şık ve modern. İçeriye adım atar atmaz güzel bir atmosfer sizi sarıyor. Garsonlar oldukça kibar ve yardımcı. Yiyecekler lezzetli ve özenle hazırlanmış. Tek olumsuzluk fiyatlar biraz yüksek.

2023-10-20 Cem

Restoranda geçirdiği zamanın tadını çıkarabilen insanlar için mükemmel bir yer. Hızlı servis, lezzetli yemekler ve güzel bir atmosfer. Fiyatlar biraz pahalı ama buna değer.

2023-10-25 Aslı

Mekanın dışarıdan görünümü çok sıradan, ancak içeriye girince kendinizi başka bir dünyada hissediyorsunuz. Yemekler son derece lezzetli ve taze. Servis çok iyi ve personel çok dostça ve yardımcı. Fiyatlar da makul.

2023-10-30 Murat

Baran Et Mangal Kebap Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım. Lezzetli yemekler ve mükemmel bir hizmet. Personel çok cana yakın ve yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-04 Ebru

Yemeklerin kalitesi çok iyi, ancak fiyatlar biraz yüksek. Servis iyi, ancak garsonlar biraz ilgisizdi. Mekanın dekorasyonu da güzeldi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-09 Deniz

Restoranın atmosferi çok sıcak ve davetkar. Yemekler lezzetli ve taze. Servis hızlı ve personel dostça. Fiyatlar biraz yüksek, ama deneyim buna değer.

2023-11-14 Berk

Baran Et Mangal Kebap Restoranı'nda mükemmel bir kuzu eti deneyimi yaşadım. Lezzetli ve sulu etler, harika servis. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ece

Restoran çok güzel bir atmosfere sahip. Yemekler lezzetli ve servis harikaydı. Garsonlar çok kibar ve yardımcı. Tek olumsuzluk, fiyatların biraz yüksek olmasıydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Baran Et Mangal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?