Banaz Otomotiv yorumlar

Banaz Otomotiv yakın Bursa-Eskişehir yolu, Zincirlikuyu Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26190

  • Adres: Zincirlikuyu, Bursa Eskişehir Yolu No:574, 26190 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 315 25 25
  • Web sitesi: bayi.peugeot.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7972498, 30.4503018

Banaz Otomotiv, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Banaz Otomotiv yorumlar

Merhaba, Biz araç almak için bir çok farklı bayi ile görüşme yaptık fakat tüm bayiler ellerinde araç olmadığını ve 2023 yılında temin etmenin zor olduğunu söylediler. … Daha fazla

Şirketimize filo kiralama ile gelen iki adet Skoda Scala aracımızda bir kaç gün arayla aynı sorun çıktı. Kiralama şirketi aracılığıyla Banaz Otomotiv'e yönlendirildik. Sorunumuz hızlıca çözüldü. Bu süreçte bizimle ilgilenen servis danışmanı … Daha fazla

Merhabalar Sevgili Araç Düşünürleri, Eskişehir’de hizmetin mükemmel sunulduğu bir yetkili bayi diyerek başlamak istiyorum yorumuma. O kadarki göstermiş oldukları ilgi, alaka ve güler yüz ile farklı … Daha fazla

2023-10-19 Murat

Merhaba, Biz araç almak için bir çok farklı bayi ile görüşme yaptık fakat tüm bayiler ellerinde araç olmadığını ve 2023 yılında temin etmenin zor olduğunu söylediler. Bu durum bizi oldukça üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Ancak, Banaz Otomotiv'i arayıp durumu sorduğumuzda bize ellerinde olduğunu ve hemen alabileceğimizi söylediler. Gerçekten şaşırtıcı ve memnuniyet verici bir deneyimdi. Araçlarınızı başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-19 Ayşe

Şirketimize filo kiralama ile gelen iki adet Skoda Scala aracımızda bir kaç gün arayla aynı sorun çıktı. Kiralama şirketi aracılığıyla Banaz Otomotiv'e yönlendirildik. Sorunumuz hızlıca çözüldü. Bu süreçte bizimle ilgilenen servis danışmanı çok yardımcı oldu ve işini çok iyi yaptı. Çok memnunuz ve teşekkür ederiz.

2023-10-19 Ali

Merhabalar Sevgili Araç Düşünürleri, Eskişehir’de hizmetin mükemmel sunulduğu bir yetkili bayi diyerek başlamak istiyorum yorumuma. O kadarki göstermiş oldukları ilgi, alaka ve güler yüz ile farklı bir otomobil alirken o kadar zorlandım ama Buranın servis danışmanı inanilmazan ciddiydi bana yardımcı oldu teşekkür ederim.

2023-11-03 Mehmet

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personeller son derece profesyonel ve yardımseverdi. Aracım hızlı bir şekilde tamir edildi ve sorunsuz bir şekilde bana teslim edildi. Ayrıca, servis merkezinin temizliği ve düzeni de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gülay

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'ne aracımı tamir ettirmek için gittim ve son derece memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve sorunumu çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Ayrıca, tamir süreci çok hızlıydı ve aracımın güvenli bir şekilde tamir edildiğine emin oldum. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-13 Ahmet

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'nde aracımı temizlettim ve son derece memnun kaldım. Personel çok özenli ve profesyonelce davrandılar. Aracımın içi ve dışı tertemiz oldu ve hiçbir leke veya iz kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Fatma

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Servis danışmanları çok yardımcı oldu ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Ayrıca, tamirat sırasında aracımın içi ve dışı temizlendi ve oldukça güzel bir şekilde teslim edildi. Tavsiye ederim.

2023-11-23 Hasan

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personeller çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Aracımın tamiri hızlı bir şekilde yapıldı ve hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

2023-12-03 Kemal

Banaz Otomotiv Oto Tamirhanesi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personeller çok yardımcı oldular ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Ayrıca, tamirat sırasında aracımın içi ve dışı temizlendi ve güzel bir şekilde teslim edildi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Banaz Otomotiv?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?