Bahçelievler yorumlar

Bahçelievler yakın 915. Sokak, Bahçelievler Mah., Bahçelievler Mahallesi, Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02200

  • Enlem, Boylam: 37.761579, 38.2889004

Bahçelievler, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bahçelievler yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Çok beğendim, herkese tavsiye ederim. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon alıyorlar. Mekanın imkanları ve olanakları da çok iyiydi. Dekorasyon çok şık ve atmosfer çok güzeldi. Çalışanların ilgisi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi de çok yüksekti. Fiyat performans açısından da çok memnun kaldım. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-09-22 Fatma

Bekleme süresi biraz uzundu ancak rezervasyon yaparsanız daha çabuk hizmet alırsınız. Mekanın imkanları ve olanakları çok iyiydi. Dekorasyon ve atmosfer de çok güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve çalışanların ilgisi de beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

2023-10-17 Cihan

Bekleme süresi kısa, rezervasyon gerekiyor ama hızlı hizmet veriyorlar. Mekanın imkanları ve olanakları yeterliydi. Dekorasyon güzeldi ve atmosfer hoştu. İlk izlenimim olumlu oldu ve çalışanlar çok ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

2023-10-27 Gülay

Bekleme süresi biraz uzundu ama rezervasyon yapıyorsanız daha hızlı hizmet alabilirsiniz. Mekanın imkanları ve olanakları iyiydi. Dekorasyon güzeldi ve atmosfer hoştu. Çalışanların ilgisi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

2023-11-06 Elif

Bekleme süresi kısa ve rezervasyon kabul ediliyor. Mekanın imkanları ve olanakları yeterliydi. Dekorasyon ve atmosfer çok güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu, çalışanların ilgisi iyiydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

2023-11-16 Ayhan

Bekleme süresi biraz uzundu, rezervasyon yapmak gerekiyor. Mekanın imkanları ve olanakları çok iyiydi. Dekorasyon da çok şık ve atmosfer de çok güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve çalışanların ilgisi de mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bahçelievler?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?