Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu yorumlar

Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu yakın Fatih Caddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34197

  • Adres: Fevziçakmak, Çakmak Sk., 34194 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: orayanasilgiderim.com
  • Enlem, Boylam: 40.9965751, 28.8321671

Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu yorumlar

Tuvaletler, tribünler ve mescid gibi tüm ortak kullanım alanları başta olmak üzere çok temiz bir stad. Çalışan personellerden Hüseyin abi, her yere koşturur her işe hakimdir. Hem iş … Daha fazla

Herzaman spor yapabileceğiniz ve ozellik koşmak icin çok iyi bir apor tesisi.Ayni zamanda çocuklar icin karete boks jimnastik ve futbol gibi spor okullari icerisinde var ve Apor Bakanliği kapsaminda ücretsiz hizmet veriliyor...Her yaştan herkesin girip spor yapabileceği çok güzel bir tesis...

Maç izlediğim stadlara göre temiz düzenli bir stat

2023-09-21 Ayşe

Tuvaletler, tribünler ve mescid gibi tüm ortak kullanım alanları başta olmak üzere çok temiz bir stad. Çalışan personellerden Hüseyin abi, her yere koşturur her işe hakimdir. Hem iş yapıyor, hem de insanlarla güzel iletişim kuruyor. Stadın temizliği ve düzeni için oldukça çaba harcıyor.

2023-09-21 Mehmet

Herzaman spor yapabileceğiniz ve ozellik koşmak icin çok iyi bir spor tesisi.Ayni zamanda çocuklar icin karete boks jimnastik ve futbol gibi spor okullari icerisinde var ve Spor Bakanliği kapsaminda ücretsiz hizmet veriyor.Her yaştan herkesin girip spor yapabileceği çok güzel bir tesis.

2023-09-21 Ahmet

Maç izlediğim stadlara göre temiz düzenli bir stat. Tribünler bakımlı ve konforlu. Otopark sorunu yok, kolayca aracınızı park edebiliyorsunuz. Ayrıca maç öncesi ve sonrasında yiyecek-içecek standlarından ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

2023-10-06 Elif

Stadın güzel bir atmosferi var. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Tribünler konforlu ve temizdi. Maç başlamadan önce ve devre arasında yiyecek-içecek almak için sıra beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar da oldukça yardımseverdi.

2023-10-11 Kadir

Stadın çevresi temiz ve düzenli. İçerideki tesisler oldukça iyi bakımlı. Tuvaletler temiz ve hijyeniktir. Tribünlerde rahat bir şekilde maç izleyebilirsiniz. Yalnızca koltuklar biraz dar gelebilir.

2023-10-16 Ayşegül

Stadın genel deneyimi oldukça iyiydi. Çalışan personel çok yardımcı oluyor. Tribünler konforlu ve temiz. Maç öncesi ve sonrası yiyecek, içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok nokta bulunuyor.

2023-10-21 Murat

Stadyumda spor yapmak için harika bir tesis. Hem açık hem de kapalı alanlar bulunuyor. Çalışanlar oldukça yardımsever ve misafirperver. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Burcu

Stadın atmosferi oldukça güzel. Tribünler geniş ve konforlu. Görevli personel yardımsever ve güler yüzlü. Ayrıca tuvaletler ve diğer ortak kullanım alanları temiz ve düzenli. Maç öncesi ve sonrasında yiyecek-içecek almak için uzun süre bekleme yapmam gerekmeyen birkaç yer bulunuyor.

2023-10-31 Halil

Stadın genel görüntüsü oldukça güzel. Tribünlerin temiz ve bakımlı olması hoşuma gitti. Tuvaletlerin ve diğer tesislerin hijyenik olması da önemli bir noktaydı. Maç öncesinde kolayca yer bulabilmek de artı bir özellik.

2023-11-05 Ceren

Stadın beklediğimden daha iyi bir atmosferi vardı. Tribünler oldukça geniş ve rahattı. Tuvaletler temiz ve düzenliydi. Yiyecek-içecek noktaları da oldukça kalabalık değildi ve hızlı hizmet alabildim.

2023-11-10 Emre

Stadın genel deneyimi oldukça olumlu. Tribünler rahat ve temizdi. Çalışan personel yardımseverlerdi. Maç öncesi ve sonrası yiyecek-içecek ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

2023-11-15 Esra

Stadın atmosferi oldukça hoş. Tribünler temiz ve geniş. Tuvaletler temiz ve hijyenik. Stad içerisinde yiyecek-içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok nokta bulunuyor. Maç öncesi ve sonrası kalabalıkla karşılaşmadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?