Bahçeşehir Üniversitesi Wissen Akademie yorumlar

Bahçeşehir Üniversitesi Wissen Akademie yakın Pidem, Barbaros Bulvarı, Serencebey, Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: Kuloğlu Mh., Barbaros Blv. Yıldız İş Hanı No:9, 34353 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 381 50 00
  • Web sitesi: wissenakademie.com
  • Enlem, Boylam: 41.0441006, 29.0068164

Bahçeşehir Üniversitesi Wissen Akademie, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bahçeşehir Üniversitesi Wissen Akademie yorumlar

Mezun olduktan sonra sınavını ve mülakatı geçip gittiğim kurstur. Üniversite zamanında eğitimlerini görmüştüm. Nasip bu zamana denk gelmesiymiş. Buraya gelmeden önce yorumları okudum. Bence bu kuruma haksızlık ediyorlar. Bir eleme olması … Daha fazla

Wissen Akademie'de İşkur destekli NBUY programı kapsamında Web ve Mobil Programlama eğitimi aldım. Kaliteli yazılım eğitmenleri sayesinde hem yazılım anlamında donanımlı bir şekilde kursu bitirdim hem de kariyer eğitimi sayesinde … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Mezun olduktan sonra sınavını ve mülakatı geçip gittiğim kurstur. Üniversite zamanında eğitimlerini görmüştüm. Nasip bu zamana denk gelmesiymiş. Buraya gelmeden önce yorumları okudum. Bence bu kuruma haksızlık ediyorlar. Bir eleme olması … Daha fazla;

2023-09-20 Ali

Sistem ve ağ yönetimi eğitimi almak için bu kuruma mülakata gittim, mülakatı geçemedim fakat sınavdan başarılı olduğum ve bundan dolayı da tekrar mülakata çağıralacağımla ilgili bir mail geldi fakat aradan uzun zaman geçti eğitimler … Daha fazla;

2023-09-20 Fatma

Wissen Akademie'de İşkur destekli NBUY programı kapsamında Web ve Mobil Programlama eğitimi aldım. Kaliteli yazılım eğitmenleri sayesinde hem yazılım anlamında donanımlı bir şekilde kursu bitirdim hem de kariyer eğitimi sayesinde … Daha fazla

2023-09-21 Özge

Mezun olduktan sonra sınavını ve mülakatı geçip gittiğim kurstur. Üniversite zamanında eğitimlerini görmüştüm. Nasip bu zamana denk gelmesiymiş. Buraya gelmeden önce yorumları okudum. Bence bu kuruma haksızlık ediyorlar. Bir eleme olması güzel çünkü insanlar sırf isim yapmak için değil gerçekten yetenekli olduğunu kanıtlamak için çaba sarf etmeli. Eğitim kalitesi oldukça yüksek ve konulara hakim olan öğretmenlerle çalışıyoruz. Tekrardan bu fırsatı verildiği için teşekkür ederim.

2023-09-21 Ayşe

Wissen Akademie'de İşkur destekli NBUY programı kapsamında Web ve Mobil Programlama eğitimi aldım. Kaliteli yazılım eğitmenleri sayesinde hem yazılım anlamında donanımlı bir şekilde kursu bitirdim hem de kariyer eğitimi sayesinde iş bulma şansım arttı. Kurum, eğitim içerikleri, eğitmenler ve destekleriyle oldukça başarılı bir yer.

2023-10-06 Burak

Oldukça nitelikli ve profesyonel bir eğitim aldım. Eğitim süresince ihtiyaç duyduğum her konuda bana yardımcı oldular ve herhangi bir sorun yaşamadım. Eğitmenler ilgili ve deneyimliydi. Ayrıca uygun fiyatlarıyla da beğendim.

2023-10-16 Emre

Wissen Akademie'nin sistem ve ağ yönetimi eğitimini aldım. Eğitim süreci oldukça verimli geçti ve öğretmenler alanında uzmandı. Kurs süresince sorularıma hızlı bir şekilde cevap aldım ve gereksinim duyduğum her konuda yardımcı oldular. Memnuniyetle öneririm.

2023-10-21 Sevgi

Sistem ve ağ yönetimi eğitimi aldım. Eğitim kalitesi oldukça yüksekti ve öğretmenler her konuda deneyimliydi. Kurs sonucunda bilgilerimi pratiğe dökebildim ve iş bulma şansım arttı. Teşekkürler Wissen Akademie.

2023-10-26 Mehmet

Kursa katıldıktan sonra sınavlarımı başarıyla geçtim ve eğitimlerime başladım. Kursun içerikleri oldukça günceldi ve öğretim görevlileri çoğu konuda bilgiliydi. Ancak bazı konularda daha fazla pratik yapma imkanı sağalanabilirdi.

2023-10-31 Dilara

Wissen Akademie'de bilgisayar eğitimi aldım ve son derece memnun kaldım. Eğitmenler tecrübeli ve alanlarında uzmandı. Eğitim süreci oldukça verimliydi ve gereksinim duyduğum her konuda destek aldım. Kesinlikle öneririm.

2023-11-05 Ahmet

Kursa sınav sonucunda ve mülakattan sonra katıldım. Eğitim içerikleri oldukça yeterliydi ve öğretim görevlileri her konuda yardımcı oldular. Ancak bazen iletişimde problemler yaşadık ve bu biraz zaman kaybına neden oldu.

2023-11-10 Fatma

Bu kursta sistem ve ağ yönetimi eğitimi aldım. Eğitmenler oldukça bilgili ve tecrübeliydi. Eğitim süreci verimli geçti ve gereksinim duyduğum her konuda destek aldım. Sonuç olarak, memnuniyetle öneririm.

2023-11-15 Hakan

Kursu beğendim. Eğitim süreci oldukça yeterliydi ve öğretmenler konulara hakimdi. Uygun fiyatı ile de tercih sebebim oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bahçeşehir Üniversitesi Wissen Akademie?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?