AYVAZ ege'den yorumlar

AYVAZ ege'den yakın Ayvaz, Tunus Caddesi, Tunalı, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Kavaklıdere, Tunus Cd. No:93 / 1, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 428 44 27
  • Web sitesi: ayvazegeden.com
  • Enlem, Boylam: 39.904176, 32.859812

AYVAZ ege'den, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AYVAZ ege'den yorumlar

Ortama girdiğiniz de karşılamanın güleryüzlü olması, masaların düzeni ve dekorasyonu sizi etkiliyor. Meze çeşitleri harika denediğim mezeler ise lezzetliydi, sıcak baget ekmeklerde doyurucu, porsiyon büyüklüğü iyi,tuvaletlerin temizliği harikaydı. Ben kusur ve eksik göremedim açıkçası en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum. Daha fazla

Mekanın içi yenilenmiş ve harika olmuş. Atmosfer çok güzel çalan şarkılar çok keyifliydi, ses düzeyi harika ayarlanmıştı. Mezeler uzun zamandır gittiğim mekanlar arasında en iyisiydi, yediğiniz her şeyde kaliteyi de hissediyorsunuz. Ara … Daha fazla

2023-09-26 Mehmet

Ortama girdiğiniz de karşılamanın güleryüzlü olması, masaların düzeni ve dekorasyonu sizi etkiliyor. Meze çeşitleri harika denediğim mezeler ise lezzetliydi, sıcak baget ekmeklerde doyurucu, porsiyon büyüklüğü iyi,tuvaletlerin temizliği harikaydı. Ben kusur ve eksik göremedim açıkçası en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum.

2023-09-26 Ayşe

Mekanın içi yenilenmiş ve harika olmuş. Atmosfer çok güzel çalan şarkılar çok keyifliydi, ses düzeyi harika ayarlanmıştı. Mezeler uzun zamandır gittiğim mekanlar arasında en iyisiydi, yediğiniz her şeyde kaliteyi de hissediyorsunuz.

2023-10-13 Deniz

Mekana girdiğimde hoş bir karşılama ile karşılaştım. Düzenli ve güzel dekore edilmiş masalar göze çarpıyor. Mezeler harika, denediğimiz her şey çok lezzetliydi. Ayrıca sıcak baget ekmekler de doyurucu ve porsiyonlar da iyiydi. Tuvaletler temiz ve düzenliydi. Herhangi bir kusur bulamadım, kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Emir

Deniz mahsülleri restoranı, yenilenen iç dekorasyonuyla çok güzel bir atmosfere sahip. Çalan şarkılar da çok keyifliydi ve ses düzeyi de gayet uygundu. Mezeler harika, lezzetli ve kaliteli. Bu restorana gittiğinizde gerçekten kaliteli bir deniz mahsülü deneyimi yaşayabilirsiniz.

2023-10-28 Gizem

Deniz mahsülleri restoranına girdiğinizde karşılama çok güleryüzlü oluyor. Masalar düzenli ve dekoratif. Mezeler harika, denediğim her şey çok lezzetliydi. Sıcak baget ekmekler de doyurucu ve porsiyonlar iyi. Tuvaletler temiz ve düzenli. Kesinlikle kusur veya eksik bir şey göremedim. En kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-02 Hasan

Mekan güzel bir şekilde yenilenmiş ve iç dekorasyonunda harika bir iş çıkarılmış. Atmosfer güzel ve çalan şarkılar keyifli. Mezeler uzun süredir gittiğim mekanlar arasında en iyisi. Yediğiniz her şeyde kaliteyi hissedebiliyorsunuz.

2023-11-12 Kadir

Ortama girince hoş bir şekilde karşılandık. Masalar düzenli ve dekoratif, görsel olarak da hoş duruyorlar. Denediğimiz mezeler çok lezzetliydi, sıcak baget ekmekler de doyurucu. Porsiyonlar da gayet iyiydi. Tuvaletler temiz ve düzenli. Herhangi bir kusur bulamadım, kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-17 Leyla

İç dekorasyonu güzel olan Deniz mahsülleri restoranına girdiğimde hoş bir karşılama ile karşılaştım. Masalar düzenli ve dekoratif, hoş bir atmosfer yaratılmış. Mezeler harika, lezzetli ve kaliteli. Sıcak baget ekmekler de doyurucu. Porsiyonlar da iyiydi. Tuvaletler temiz ve düzenli. Herhangi bir kusur bulamadım, tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AYVAZ ege'den?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?