Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yorumlar

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yakın Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, Muammer Aksoy Caddesi 5. Sokak, Ali Çetinkaya, Ali Çetinkaya Mahallesi, Ayvalık, Balıkesir, Marmara Region, 10400

  • Enlem, Boylam: 39.333258, 26.711614

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yorumlar
2023-09-22 Ali

Okulun adres bilgisi yanlış, burada eğitim görmüş bir kişi olarak söylüyorum. Okulun fiziksel olarak iyi bir durumu var. Temiz ve düzenli bir okul. Öğretmen ve personel genel olarak yardımcı ve cana yakın. Eğitim kalitesi de iyidir. Ancak okulun yeterli öğrenci kapasitesi ve sosyal etkinlikleri yoktur.

2023-09-22 Emre

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik alanında başarılı bir okuldur. Öğretmenler ve personel öğrencilere her konuda yardımcı olmaktadır. Okulun fiziksel olarak iyi bir durumu vardır. Ancak bazı derslerin içeriği güncellenmeye ihtiyaç duyuyor. Genel olarak eğitim kalitesi iyidir ve öğrencilere farklı fırsatlar sunulmaktadır.

2023-10-12 Mehmet

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik sektöründe eğitim veren bir okuldur. Okulun atmosferi sıcak ve samimi. Öğretmenler ve personel öğrencilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Okulun tesisleri temiz ve düzenli. Eğitim kalitesi iyi. Ancak okulun fiziksel olarak biraz daha modernleştirilmesi gerekiyor.

2023-10-17 Mustafa

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik ve turizm alanında eğitim veren bir okuldur. Okulun öğretmenleri ve personeli yardımsever ve ilgili. Okulda pek çok farklı etkinlik ve organizasyon düzenlenmektedir. Okulun tesisleri temiz ve düzenli. Eğitim kalitesi iyidir. Ancak bazı ders programlarının revize edilmesi gerekiyor.

2023-10-22 Zeynep

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik ve turizm eğitimi veren bir okuldur. Personel ve öğretmenler son derece yardımsever ve öğrencilere yardım etmek için ellerinden geleni yapıyor. Okulun tesisleri temiz ve düzenli. Ancak bazı derslerin programları revize edilmeli ve güncellenmelidir.

2023-10-27 Hasan

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik ve turizm alanında eğitim veren bir okuldur. Okulun fiziksel durumu iyi. Personel ve öğretmenler öğrencilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Eğitim kalitesi yeterli ve öğrencilere farklı fırsatlar sunulmaktadır. Ancak, okulda yeterli sosyal etkinlikler düzenlenmiyor.

2023-11-06 Ayşenur

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik ve turizm alanında eğitim veren bir okuldur. Öğretmenler ve personel öğrencilere yardım etmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Okulun tesisleri temiz ve düzenli. Ancak, bazı derslerin içeriği güncellenmeye ihtiyaç duyuyor. Eğitim kalitesi iyi ve öğrencilere farklı fırsatlar sunulmaktadır.

2023-11-16 Murat

Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, otelcilik ve turizm alanında başarılı bir okuldur. Okulun personeli genel olarak yardımcı ve cana yakın. Okulun temiz bir ortamı vardır. Eğitim kalitesi iyidir ve öğrencilere farklı fırsatlar sunulmaktadır. Ancak okulun tesisleri biraz eski ve yenilenmeye ihtiyaç duyuyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayvalık Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?