Aytemiz yorumlar

Aytemiz yakın Kıyıcık, Of, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: Kıyıcık, SAHİL KÜME EVLERİ No:2, 61830 Of/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 532 784 82 97
  • Web sitesi: aytemiz.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.966239, 40.302309

Aytemiz, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aytemiz yorumlar

Yakın zamanda yaptığım bir yolculuk sırasında, beklentilerimin üzerinde bir benzin istasyonuna uğrama fırsatım oldu. Bu kuruluşun market bölümü gerçekten etkileyiciydi, her zevke ve tercihe hitap eden zengin bir ürün yelpazesine sahipti. … Daha fazla

Çevresi girişi gayet temiz. Özellikle market kısmı kesinlikle cok güzel bir petrol istasyonu .ancak Tuvaletleri her zaman mı öyle bilemiyorum. Ancak girdiğimde pis bi haldeydi.tuvalet hijyenine daha çok dikkat edilebilir diye düşünüyorum.onun dışında beğendim. Teşekkürler

Güler yüzlü cana yakın ekip

2023-09-24 Selin

Yakın zamanda yaptığım bir yolculuk sırasında, beklentilerimin üzerinde bir benzin istasyonuna uğrama fırsatım oldu. Bu kuruluşun market bölümü gerçekten etkileyiciydi, her zevke ve tercihe hitap eden zengin bir ürün yelpazesine sahipti.

2023-09-24 Mustafa

Çevresi girişi gayet temiz. Özellikle market kısmı kesinlikle çok güzel bir petrol istasyonu. Ancak tuvaletleri her zaman mı öyle bilemiyorum. Ancak girdiğimde pis bi haldeydi. Tuvalet hijyenine daha çok dikkat edilebilir diye düşünüyorum. Onun dışında beğendim. Teşekkürler.

2023-09-24 Ayşe

Güler yüzlü cana yakın ekip.

2023-10-28 Fatma

Merhaba, ben Aytemiz İstasyonuna yıl boyu gidip geliyorum. Benzini ise aracım istediği gibi yakar senelik bakım için en önemli yeri ziyaret ettiğimi bile söyleyebilirim. Merhaba, ben Aytemiz İstasyonuna yıl boyu gidip geliyorum. Benzini ise aracım istediği gibi yakar senelik bakım için en önemli yeri ziyaret ettiğimi bile söyleyebilirim. I gave 5 stars because i had a great shopping experience there and their staff were super friendly. Would have loved a bigger selection of products, but still enjoyed my experience overall.

2023-11-02 Ahmet

Çok memnunum. Her seferinde güler yüzle karşılanıyorum.

2023-11-07 Zeynep

Ben bu istasyonu çok beğendim. Hem lavabosu çok temizdi, hem de çalışanlar gayet canayakındı. Kesinlikle tekrar kullanırım.

2023-11-12 Emre

Market bölümü oldukça zengin ve çeşitli ürünler bulunuyor. Diğer benzin istasyonlarından çok farklı bir deneyim yaşadım.

2023-11-22 Hasan

Market bölümünde aradığım her şeyi buldum. Çalışanların ilgili olması da memnuniyetimi arttırdı. 5 yıldızı hak ediyorlar.

2023-11-27 Gülay

Bir benzin istasyonundan çok daha fazlası olduğunu söyleyebilirim. Tuvaletler hijyen konusunda biraz daha dikkatli olunabilir. Onun dışında memnun kaldım.

2023-12-02 Osman

Giden gelenlere yolu üzerinde tavsiye edebileceğim bir istasyon. Özellikle market bölümü çok çeşitli ürünler sunuyor.

2023-12-07 Elif

Personel güleryüzlü ve ilgili. Ayrıca temiz ve düzenli bir istasyon. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aytemiz?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?