Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri yorumlar

Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri yakın Bülent Ecevit Bulvarı, Çağlayan Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Fener, Fener Mah. B. Ecevit Bulvarı M, Mehmet Karabacak Sitesi, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 506 493 54 99
  • Web sitesi: aykyapi.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.8577808, 30.7567079

Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri yorumlar

Ayk cam yapı sistemleri ile harika bir balkona kavuştum.İşçilik,kalite, gerçekten bir harika????Herkese tavsiye edebilirim.Aykut beyin ilgi ve alakası işini takibi ayrı bir güzel…Emeği geçen herkese çokkkk teşekkür ederim. …

Evimin tum isini burada yaptirdim. Aykut bey cok ilgili ve tasarim-cozum konusunda tecrubeli ve zevkli birisi. Diger konularda da cok yardimci oldu. Gozum kapali tavsiye ederim.

Yaklaşık 3 hafta önce balkonumu İspanyol camlı sistemle kapattılar. Çok özenli ve temiz çalışan bir ekip. Hiç sorun yaşamadık, gayet nazikler. Aykut Bey de çok güzel takibini yapıyor. İşleri bitince balkonu temiz bıraktılar, hiç çöp vs … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Ayk cam yapı sistemleri ile harika bir balkona kavuştum. İşçilik, kalite, gerçekten bir harika. Herkese tavsiye edebilirim. Aykut beyin ilgi ve alakası işini takibi ayrı bir güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

2023-09-21 Ali

Evimin tum isini burada yaptirdim. Aykut bey cok ilgili ve tasarim-cozum konusunda tecrubeli ve zevkli birisi. Diger konularda da cok yardimci oldu. Gozum kapali tavsiye ederim.

2023-09-21 Mustafa

Yaklaşık 3 hafta önce balkonumu İspanyol camlı sistemle kapattılar. Çok özenli ve temiz çalışan bir ekip. Hiç sorun yaşamadık, gayet nazikler. Aykut Bey de çok güzel takibini yapıyor. İşleri bitince balkonu temiz bıraktılar, hiç çöp vs.

2023-10-06 Ayşe

Çok iyi bir deneyim yaşadım. Her şey çok profesyoneldi. Çalışanlar çok yardımseverdi ve bana gereken tüm bilgileri sağladılar. Ürünler de çok kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

İç mimari için burayı tercih ettim ve gerçekten pişman olmadım. Tasarımları hayalimin ötesine geçti ve sonuçta mükemmel bir ofis ortaya çıktı. Çalışanlar çok profesyonel ve her adımda benimle iletişimde kaldılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Zeynep

Aykut Bey ve ekibi çok profesyonel ve işlerinin uzmanı. Ofisim için ihtiyacım olan her şeyi sağladılar ve sonuçdan çok memnun kaldım. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi harika. Başka bir yerde aramaya gerek yok.

2023-10-21 Ahmet

Hizmetleri harika. İhtiyaçlarımı tam olarak karşıladılar ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar da çok yardımsever ve profesyonel. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Sultan

Aykut Bey ve ekibi çok yardımsever ve profesyonel. İsteklerimi tam olarak dinlediler ve sonuçları hayal ettiklerimden bile daha iyiydi. Tüm ekip işlerine büyük bir özen gösteriyor ve sonuçların mükemmel olmasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Aykut Bey ile çalışmak gerçek bir zevkti. İşinin uzmanı ve son derece yardımsever biri. Tasarım sürecinde bana birçok seçenek sundu ve sonuçta harika bir ofis elde ettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Esra

Aykut Bey ve ekibi gerçekten işlerini severek yapıyorlar ve bu da sonuçlarına yansıyor. İhtiyaçlarımı tam olarak karşıladılar ve sonuçtan çok memnunum. Çok teşekkür ederim.

2023-11-10 Cem

Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri Kurumsal Ofis, beklentilerimin üzerinde bir hizmet sundu. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerinde uzmanlar. Aykut Bey de son derece yardımsever ve iyi bir iletişimci. Tüm ekip için teşekkürler.

2023-11-15 Gülsüm

Aykut Bey ve ekibi gerçekten işlerinde uzmanlar. İhtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayk Yapı Metal & Cam Sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?