Ayder Turizm yorumlar

Ayder Turizm yakın 12, İzmir Caddesi, Kızılay Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06430

  • Adres: Kızılay, İzmir-1 Cd. No:13/1, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 232 42 33
  • Web sitesi: ayder.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9239869, 32.852972

Ayder Turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayder Turizm yorumlar

Ayder Turizm ile üçüncü kez tatil turuna çıkıyorum. İki kez karadeniz turuna katıldık ailecek . Karadeniz gezilerinin ne kadar popüler olduğunu yıllardır duyardım , katıldığımızda nedenini yaşayarak gördük. Çok keyifli ve dolu dolu geçen … Daha fazla

Uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu Ayder turla çok keyifli geçti. Rehberimiz Orhan bey ibrahim Kaptanımız ve Melih bizlere güzel bir gezi keyfi yaşattılar. Her adımımızı önceden planladılar. Hopa daki otel dışında kaldığımız diğer oteller … Daha fazla

Hepimizin amacı kubbedeki hoş sadadan biraz nasiplenmek. Ve yanı sıra kubbede hoş bir sada bırakmak. Gezmek bunun güzel bir parçası, bu amaca en güzel hizmeti veren aktivitelerden biri. Ayder Tur'un bu hoş sadalardaki katkısı bende büyük. … Daha fazla

2023-09-21 Mehmet

Ayder Turizm ile üçüncü kez tatil turuna çıkıyorum. İki kez karadeniz turuna katıldık ailecek . Karadeniz gezilerinin ne kadar popüler olduğunu yıllardır duyardım , katıldığımızda nedenini yaşayarak gördük. Çok keyifli ve dolu dolu geçen.

2023-09-21 Ayşe

Uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu Ayder turla çok keyifli geçti. Rehberimiz Orhan bey ibrahim Kaptanımız ve Melih bizlere güzel bir gezi keyfi yaşattılar. Her adımımızı önceden planladılar. Hopa daki otel dışında kaldığımız diğer oteller

2023-09-21 Yasin

Hepimizin amacı kubbedeki hoş sadadan biraz nasiplenmek. Ve yanı sıra kubbede hoş bir sada bırakmak. Gezmek bunun güzel bir parçası, bu amaca en güzel hizmeti veren aktivitelerden biri. Ayder Tur'un bu hoş sadalardaki katkısı bende büyük.

2023-10-06 Ebru

Ayder Turizm ile erzurum turuna katıldık. Öncelikle rehberimiz Ahmet beye , otel bakımından oda deneyimi olarak sunulan detaylı bilgi ve iletişime teşekkür ederim. Oda bakımından ön rezervasyonumuzu yaptırarak karşılama sorunlarını en aza indirdi. Otel anlamında da temiz ve güzel hizmet aldığımızı belirtmek isterim. Rehberimizin verdiği bilgi doğrultusunda gezimize başladık.

2023-10-11 Emre

Uçaklı Orta doğu turunu Ayder turizm ile gezmek istedim ben ve eşim. Rehberimiz Orhan bey son derece deneyimliydi, eşsiz bir tur deneyimi yaşadık. Orta Doğu'nun tarih ve kültür miraslarını keşfetmek çok etkileyici oldu. Oteller ve yemekler de harikaydı. Her zaman Ayder Turizm'i tercih edeceğim.

2023-10-16 Elif

Ayder Turizm ile Sivas turuna katıldık ve harika zaman geçirdik! Rehberimiz Mehmet bey harika bir iş çıkardı ve çok bilgilendirici ve zevkli bir tur oldu. Oteller harikaydı ve hizmet mükemmeldi. Kesinlikle tekrar Ayder Turizm ile seyahat etmeyi düşünüyorum!

2023-10-21 Hakan

Ben ve arkadaşlarım Ayder Turizm ile Trakya turuna katıldık ve çok memnun kaldık! Rehberimiz çok profesyonel ve bilgilendiriciydi. Oteller temiz ve konforluydu. Trakya'nın güzelliklerini keşfetmek harikaydı. Ayder Turizm ile seyahat etmekten çok mutluyuz.

2023-10-26 Gözde

Ayder Turizm ile Muğla turuna gittik ve çok memnun kaldık! Rehberimiz bize çok iyi rehberlik etti ve bölgenin tüm güzelliklerini görmemizi sağladı. Oteller temiz ve rahattı. Muğla'nın doğal güzellikleri harikaydı. Kesinlikle Ayder Turizm'i tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Ayder Turizm ile Bursa turuna katıldık ve harika bir deneyim yaşadık! Rehberimiz bölgenin tarihini ve kültürünü bize çok iyi anlattı. Oteller harikaydı ve yemekler çok lezzetliydi. Bursa'nın güzelliklerini keşfetmek çok keyifliydi. Ayder Turizm'e teşekkürler!

2023-11-05 Zeynep

Ayder Turizm ile Kapadokya turuna katıldık ve harika bir zaman geçirdik! Rehberimiz bize tüm bilgileri detaylı bir şekilde anlattı ve bölgenin tarihini ve kültürünü çok iyi öğrendik. Oteller temiz ve konforluydu. Kapadokya'nın doğal güzelliklerini görmek inanılmazdı. Ayder Turizm'e teşekkür ederiz!

2023-11-10 Cem

Ayder Turizm ile İzmir turuna katıldık ve çok memnun kaldık! Rehberimiz bize tüm bilgileri detaylı bir şekilde anlattı ve bölgenin tarihini ve kültürünü çok iyi öğrendik. Oteller temiz ve konforluydu. İzmir'in güzelliklerini keşfetmek çok keyifliydi. Ayder Turizm'i tavsiye ederim!

2023-11-15 Ercan

Ayder Turizm ile Antalya turuna katıldık ve harika bir deneyim yaşadık! Rehberimiz bölgenin tarihini ve kültürünü bize çok iyi anlattı ve en önemli turistik yerleri gezdik. Oteller mükemmeldi ve yemekler çok lezzetliydi. Antalya'nın doğal güzelliklerini görmek inanılmazdı. Ayder Turizm'e teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayder Turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?