Ayasofya Camii yorumlar

Ayasofya Camii yakın Hagia Sophia (Holy Wisdom), Soğukçeşme Sokağı, Cankurtaran Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: Sultan Ahmet, Ayasofya Meydanı No:1, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 522 17 50
  • Web sitesi: ayasofyacamii.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 41.008583, 28.980175

Ayasofya Camii, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayasofya Camii yorumlar

Ancient church that became a mosque after the fall of Constantinople centuries ago. A short walk from the equally impressive Blue Mosque . Fantastic inside and out. Free admission. Women must cover hair and shoulders. Shorts not … Daha fazla

Ayasofya, İstanbul'un en önemli tarihi ve turistik mekanlarından biridir. Tarihi boyunca farklı dönemlerde kilise ve camii olarak kullanılmış olan Ayasofya, mimari güzelliği ve tarihi önemiyle ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Bu gezi … Daha fazla

What an awesome and inspiring historical landmark with such a beautiful landscape Hagia Sophia is an incredible architectural marvel and a symbol of Istanbul's rich heritage and history. Its history, grand domes, stunning mosaics, and … Daha fazla

2023-09-19 Ahmet

Ayasofya, İstanbul'un en önemli tarihi ve turistik mekanlarından biridir. Tarihi boyunca farklı dönemlerde kilise ve camii olarak kullanılmış olan Ayasofya, mimari güzelliği ve tarihi önemiyle ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.

2023-09-19 Ayşe

Ayasofya Camii, İstanbul'da görülmesi gereken en önemli yerlerden biridir. İçerisi ve dışarısi harika. Ücretsiz giris. Kadınlarin saç ve omuzlarını kapatması gerekiyor. Şort giyilmemeli.

2023-09-19 Mehmet

Ayasofya, gerçekten büyüleyici bir tarihi yapıdır. İmparatorluk döneminden kalma bir kilisenin, camiiye dönüştürülmesiyle ortaya çıkmış bu eser, İstanbul'un zengin tarihini yansıtmaktadır. Mimari güzelliği ve tarihi dokusuyla etkileyici bir deneyim sunmaktadır.

2023-10-04 Elif

Ayasofya'yı gezmek için çok kısa bir mesafede olan Mavi Camii ile birlikte ziyaret edebilirsiniz. Harika bir deneyim.

2023-10-09 Ali

Ayasofya Camii gerçekten etkileyici bir tarihi yapıdır. İçerisi ve dışarısi inanılmaz güzel. Ücretsiz giriş. Kadınların saç ve omuzlarını kapatması gerekiyor. Şort giyilmemeli.

2023-10-14 Zeynep

Ayasofya tarihi ve mimari açıdan çok önemli bir yapıdır. İstanbul'un sembol yapısıdır. İçindeki mozaikler ve kubbe yapısı çok etkileyicidir.

2023-10-19 Okan

Ayasofya Camii, İstanbul'un en büyülü ve etkileyici yerlerinden biridir. Tarihi ve mimari bir şaheser olan bu yapı, İstanbul'un zengin mirasını yansıtmaktadır. Muhteşem kubbeleri, etkileyici mozai̇kleri ve iç duvarlarının güzelliğiyle hayranlık uyandırır.

2023-10-24 Fatma

Ayasofya, İstanbul'da görülmesi gereken en önemli turistik mekanlardan biridir. Hem içi hem de dışı harika. Hele ki kubbeleri ve mozaikleri görülmeye değer.

2023-10-29 Mustafa

Ayasofya Camii, İstanbul'un en popüler turistik yerlerinden biridir. Muazzam bir tarih ve mimari ile İstanbul'un zengin geçmişini yansıtmaktadır. İçerisi olağanüstü güzelliktedir ve mozaikleri inanılmazdır.

2023-11-03 Sevgi

Ayasofya Camii, İstanbul'un en etkileyici tarihi yapılardan biridir. Mimari güzelliği ve etkileyici mozaikleriyle hayranlık uyandırır. Bu turistik mekanda gezinmek büyüleyici bir deneyimdir.

2023-11-08 Emre

Ayasofya Camii, İstanbul'un en meşhur ve tarihi öneme sahip camilerinden biridir. İç ve dış mekanları ile büyüleyici bir güzelliğe sahip. Ücretsiz giriş yapılabiliyor ve ziyaret edilmesi gereken bir yer.

2023-11-13 Gizem

Ayasofya, İstanbul'un en önemli tarihi ve turistik mekanlarından biridir. İçerisi ve dışarısi büyüleyici güzel. Ücretsiz giriş. Kadınların saç ve omuzlarını kapatması gerekiyor. Şort giyilmemeli.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayasofya Camii?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?