Avukat Sezgin AKTAŞ yorumlar

Avukat Sezgin AKTAŞ yakın Karaman Caddesi, Kayı Mahallesi, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Adres: Kayı, Ertuğrul Gazi Cd. 5/16, 06980 Kahramankazan/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 622 78 04
  • Web sitesi: sezginaktas.av.tr
  • Enlem, Boylam: 40.1967538, 32.6933151

Avukat Sezgin AKTAŞ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avukat Sezgin AKTAŞ yorumlar
2023-09-28 Elif

Hukuk Bürosu'nun hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Taleplerime hızlı bir şekilde yanıt verdiler. Müşteri memnuniyeti odaklı bir işletme olduğunu gösterdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Kemal

Hukuk Bürosu'nun atmosferi oldukça etkileyiciydi. Girişteki bekleyiş sürem çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmam gerekmedi. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Hukuki konulara olan hakimiyetleri beni etkiledi. Tüm süreç boyunca bilgilendirildim ve adil bir şekilde yönlendirildim. Buradan hizmet almak oldukça değerliydi.

2023-09-28 Ayşe

Hukuk Bürosu'nun hizmetleri gerçekten kaliteliydi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar cana yakın ve profesyoneldi. Hukuki bilgileri çok iyiydi ve her konuda bana yardımcı oldular. Fiyatları diğer hukuk bürolarına kıyasla daha uygun. Genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi.

2023-10-13 Mehmet

Hukuk Bürosu'nun personeli oldukça yardımsever ve profesyoneldi. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve tüm sorularıma hızlı bir şekilde yanıt alabildim. Hizmetlerinin kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatları da makuldü. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-18 Fatma

Hukuk Bürosu'nun hizmetleri oldukça kaliteliydi. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Fiyatlarının da makul olduğunu düşünüyorum. Ancak, bekleyiş süresi biraz uzundu ve rezervasyon yaptırmam gerekti. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Ahmet

Hukuk Bürosu'ndan hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Fiyat/performans oranı da oldukça iyiydi. Tüm sorularıma cevap alabildim ve adil bir şekilde yönlendirildim. Hukuki konulara hakimiyetleri gerçekten etkileyiciydi.

2023-10-28 Sevgi

Hukuk Bürosu'nun atmosferi oldukça hoştu. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyon yapmadan hizmet alabildim. Çalışanlar cana yakın ve profesyoneldi. Fiyatları diğer hukuk bürolarına göre daha makul. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-02 Hüseyin

Hukuk Bürosu'ndan hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyoneldi ve her konuda yardımcı oldular. Fiyatları da diğer hukuk bürolarına göre daha uygun. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-07 Ebru

Hukuk Bürosu'nun hizmetlerini oldukça beğendim. Personel çok yardımseverdi ve hukuki konularda uzmanlardı. Fiyatları da rekabetçi bir düzeydeydi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-12 Serkan

Hukuk Bürosu'ndan hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok bilgili ve profesyonel. Bekleme sürem kısa oldu ve rezervasyon yapmam gerekmedi. Hukuki danışmanlık konusunda kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Seda

Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmet oldukça memnuniyet vericiydi. Personel bana her konuda yardımcı oldu ve hukuki bilgi konusunda oldukça başarılıydı. Fiyatları da diğer hukuk bürolarına göre oldukça makuldu.

2023-11-22 Soner

Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Hukuki danışmanlığı gerçekten başarılıydı ve her konuda yardımcı oldular. Çalışanlar profesyonel ve bilgiliydi. Fiyatları da rekabetçi bir düzeydeydi. Genel deneyimim olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avukat Sezgin AKTAŞ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?