Avukat İsmail Ejder yorumlar

Avukat İsmail Ejder yakın Necatibey Caddesi, Korkutreis Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06430

  • Adres: Korkutreis, 22*26, Necatibey Cd., 06430 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 419 12 98
  • Enlem, Boylam: 39.9255802, 32.8530904

Avukat İsmail Ejder, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avukat İsmail Ejder yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Avukat İsmail Ejder Avukat'a mahkeme davalarım için başvurmam gerektiğinde gittim ve oldukça memnun kaldım. Avukatlar samimi ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi yüksekti ve beni sürecin her aşamasında bilgilendirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Avukat İsmail Ejder Avukat'a danışmanlık hizmetinden yararlandım ve memnun kaldım. Avukatlar bilgili ve tecrübeliydi. Sorularıma açık ve net cevaplar verdiler. Hizmet kalitesi iyi ve fiyatlar da makuldu. Tavsiye ederim.

2023-09-25 Fatma

Avukat İsmail Ejder Avukat'ta bir dava dosyasını incelemek için randevu aldım ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Avukatlar, sorunlarıma çözüm odaklı yaklaştı ve hızlıca harekete geçtiler. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Memnun ayrıldım.

2023-10-10 Ahmet

Avukat İsmail Ejder Avukat'ın hizmetlerinden birçok kez yararlandım ve her seferinde memnun kaldım. Avukatlar, işlerinde uzman ve profesyonel. Dava süreçlerinde beni adım adım yönlendirdiler ve hızlı çözümler ürettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ayşenur

Avukat İsmail Ejder Avukat, davalarım için başvurduğum bir avukatlık bürosudur ve memnun kaldım. Avukatlar, sorunlarıma anlayışla ve hızlı bir şekilde yaklaştılar. Hizmet kalitesi yüksekti ve beni süreç boyunca eksiksiz bilgilendirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Osman

Avukat İsmail Ejder Avukat'ın hizmetlerinden yararlandım ve memnun kaldım. Avukatlar, konusunda uzman ve tecrübeli. Danışmanlık hizmetleri profesyonelce verildi ve sorularıma açıklayıcı cevaplar aldım. Hizmet kalitesi iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Aysel

Avukat İsmail Ejder Avukat, danışmanlık hizmetinden yararlandığım bir avukatlık bürosudur ve genel olarak memnun kaldım. Avukatlar, işlerini profesyonelce yaptılar ve sorularıma güleryüzle cevap vererek beni rahatlattılar. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Cem

Avukat İsmail Ejder Avukat'a bir davada avukatlık hizmeti almak için başvurdum ve iyi bir deneyim yaşadım. Avukatlar, işlerinde uzman ve hızlı bir şekilde işlem yaptılar. Hizmet ve fiyat dengesi iyiydi. Memnun kaldım.

2023-11-04 Selin

Avukat İsmail Ejder Avukat'ın hizmetlerinden yararlandım ve memnun kaldım. Avukat, işlemi açıklayıcı bir şekilde anlattı ve sorularımı yanıtladı. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Muhammed

Avukat İsmail Ejder Avukat'ın hizmetlerinden farklı konular için yararlandım ve her seferinde iyi bir deneyim yaşadım. Avukatlar, sorularıma açıklayıcı cevaplar verdiler ve hizmet kalitesi başarılıydı. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Elif

Avukat İsmail Ejder Avukat'a bir dava için başvurduğumda iyi bir deneyim yaşadım. Avukatlar, içeriye ilk girdiğim anda beni karşıladılar ve samimi bir ortam oluşturdular. Hızlı, etkili ve güvenilir bir hizmet aldım. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Hasan

Avukat İsmail Ejder Avukat'ın hizmetlerinden yararlandım ve memnun kaldım. Avukatlar, işlerinde uzman ve hızlı işlem yaptılar. Hizmet kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avukat İsmail Ejder?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?