Avukat Betül YAZICIOĞLU yorumlar

Avukat Betül YAZICIOĞLU yakın Atatürk, Erzincan, Erzincan Merkez, Erzincan, Eastern Anatolia Region, 24100

  • Adres: Atatürk, Fevzi Paşa Cd. No: 43, 24100 Merkez/Erzincan, Türkiye
  • Telefon: +90 507 183 90 69
  • Enlem, Boylam: 39.746466, 39.4981448

Avukat Betül YAZICIOĞLU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avukat Betül YAZICIOĞLU yorumlar

Erzincan daki arazilerimizin paylaşımı için avukat betül hanımın ofisine gittiğimizde aklımızda dava açmak vardı fakat betül hanım bizi ve ailemi yönlendirerek dava sürecinden vazgeçirip kardeşleri anlaştırma yoluna gitti ve bunu yaparak … Daha fazla

Erzincan’ın en iyi miras avukatı bence miras hukuku konusunda aile içi davamız için avukatlık hizmeti aldık. Kısa bir sürede tüm işlemleri bitirip; davayı sonuçlandırdılar. Miras avukatı Betül Hanım’ın tecrübelerine yönlendirmelerine, … Daha fazla

Kendilerinden danışmanlık hizmeti aldığımız ve aynı zaman da iş yaptığımız Betül hanım ilgili, samimi ve dürüst yaklaşımları ve iş ahlakları ile mükemmel hizmet vermekteler. Erzincan avukat noktasında işini iyi yapan biridir. Kendilerine teşekkür ediyorum.

2023-09-20 Serkan

Erzincan daki arazilerimizin paylaşımı için avukat betül hanımın ofisine gittiğimizde aklımızda dava açmak vardı fakat betül hanım bizi ve ailemi yönlendirerek dava sürecinden vazgeçirip kardeşleri anlaştırma yoluna gitti ve bunu yaparak beklentimizin üzerinde bir sonuç aldık.

2023-09-20 Gülay

Erzincan’ın en iyi miras avukatı bence miras hukuku konusunda aile içi davamız için avukatlık hizmeti aldık. Kısa bir sürede tüm işlemleri bitirip; davayı sonuçlandırdılar. Miras avukatı Betül Hanım’ın tecrübelerine yönlendirmelerine güvenmek gerekiyor. Herkese öneririm.

2023-09-20 Esra

Kendilerinden danışmanlık hizmeti aldığımız ve aynı zaman da iş yaptığımız Betül hanım ilgili, samimi ve dürüst yaklaşımları ve iş ahlakları ile mükemmel hizmet vermekteler. Erzincan avukat noktasında işini iyi yapan biridir. Kendilerine teşekkür ediyorum.

2023-10-05 Ahmet

Avukat Betül hanımla iş için çalıştık beklentilerimizin üzerinde bir performance ile memnun kaldığımızı ifade etmek isterim. İşine hakim profesyonel bir avukat.

2023-10-10 Zeynep

Avukatlık sürecinde Betül Hanım ile çalıştım. Kendisi işini profesyonel ve hızlı bir şekilde yapmaktadır. Anlaşmalı boşanma davası yaptık sonucunda çok memnun kaldık.

2023-10-15 Ali

Betül Hanım, sizi iyi anlıyor işinize gerçek değerlendirme ve çözüm önerileri getiriyor. İşinde oldukça başarılı bir avukat, kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-20 Ayşe

Uzman bir avukat olan Betül Hanım işine son derece hakim. İlgili ve güler yüzlü bir şekilde yaptığı işleri belirli zamanlar dahilinde teslim etmekte. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Murat

Betül Hanım, çok yardımcı oldular. Çalışmaları, ilgisi ve enerjisi için, kendimizi bir malpraktis davasıyla uğraşırken hiç bu kadar rahatlamamıştık.

2023-10-30 Derya

Boşanma avukatımız Betül Hanım süreci hızlandırarak tamamlandı ve dava sürecinde tecrübelerine ve yönlendirmelerine güvendiğimiz için kendileriyle çalıştık, sonuçtan çok memnunuz.

2023-11-04 Mehmet

Çok yardımcı oldu, size hızlıca yanıt veriyor, içten ve olumlu bir şekilde yaklaşıyor, işlem sürecini açıklıyor ve profesyonelce çözümler sunuyor.

2023-11-14 Hasan

Avukat Betül Hanım hızlı ve etkili bir şekilde davalarımızı çözdü. Hukuki konuda kendisiyle çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avukat Betül YAZICIOĞLU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?