Avalon Hamam & Spa Center yorumlar

Avalon Hamam & Spa Center yakın DISCOUNT TRAVEL, 39/E, Ayaz Caddesi, Gümbet, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48440

  • Adres: Gümbet, Ayaz Cd. No:33, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 541 720 22 82
  • Enlem, Boylam: 37.0322479, 27.4055184

Avalon Hamam & Spa Center, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avalon Hamam & Spa Center yorumlar

Excellent Spa The staff were friendly and professional. I added to my treatment a foot … Daha fazla

Excellent experience. Came for hammam and massage, therapist was excellent and probably the best massage I've had so far. Turkish bath is proper. Facilities are clean and everyone is very welcoming. You have a staff member around every corner directing you. Would visit again!

2023-09-30 Ayşe

Çok güzel ve profesyonel bir Spa. Personel dostça ve profesyonel idi. Tedavime ayak masajı ekledim ve çok memnun kaldım. Hamam gerçekten güzel. Tesisler temiz ve herkes çok misafirperver. Her köşede size yol gösteren bir personel bulunuyor. Tekrar ziyaret etmek isterim!

2023-09-30 Fatma

Mükemmel bir deneyim. Hamam ve masaj için geldik, terapist mükemmel ve şimdiye kadar aldığım en iyi masajdı. Türk hamamı gerçekten güzel. Tesisler temiz ve herkes çok misafirperver. Her köşede size yol gösteren bir personel bulunuyor. Tekrar ziyaret etmek isterim!

2023-10-15 Ahmet

Muhteşem bir deneyim. Türk hamamı gerçekten güzel. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Tesisler temiz ve modern. Masaj hizmeti de harikaydı. Çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmek isterim!

2023-10-20 Aylin

Gerçekten rahatlatıcı bir spa deneyimi yaşadım. Hamam ve masaj harikaydı. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenli. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Zeynep

Çok rahatlatıcı ve keyifli bir spa deneyimi yaşadım. Hamam ve masaj harikaydı. Personel son derece özenli ve dostça. Tesisler temiz ve modern. Genel olarak harikulade bir deneyimdi.

2023-11-09 Esra

Harika bir spa deneyimi yaşadım. Masaj mükemmeldi ve hamam gerçekten güzeldi. Personel çok yardımsever ve nazikti. Tesisler temiz ve modern. Her şey mükemmeldi ve kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-19 Gül

Harika bir deneyim yaşadım. Türk hamamı gerçekten güzel. Tesisler temiz ve düzenli. Personel dostça ve yardımseverdi. Masaj hizmeti de harikaydı. Tekrar ziyaret etmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avalon Hamam & Spa Center?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?